Toysdaily 玩具日報

樓主: Anfernee615

[玩具報告] Enterbay - 死亡遊戲 (更新素體照)

其實EB今次出死亡遊戲中龍哥個替身先啱,個戰損頭真係唔似囉,分明個替身個樣黎,但個笑樣頭又唔係咁差,同HT比真係唔及,但都可以接受,D 配件可以睇得出係用心出,幾好,而個BODY又未致於好差勁,想用心出,但睇得出未夠經驗,控制唔到出黎既質數,總括黎講出事既係戰損頭同BODY既質量,其它都唔可以差既
我睇呢隻野去到年尾又會黎次$888大清貨~
個頭的確系出左事,但講句公道話,ching甘影法一定系照妖鏡,點影都會好屈凸
個人覺得頭同個身嘅比例好似有少少問題:36:
之前0既NOKIA 死亡遊戲  套衫亡料好薄  好FIT個BODY  
唔明點解0黎隻會退步0甘多.............
件衫鬆到0甘   唔0岩著唔在講  
個BODY本身0既線條都好唔掂  蝙蝠肌無左  兩隻腳亦毫無輪廓   直筆甩
頭又大  笑面唔似   戰損頭眼神木獨  上色亦唔掂  毫無細膩感......
唉   我真係好想撐EB的
不過0黎隻小龍  半價我都買唔落...
the head is so big
反而想睇睇Body,話晒第一隻包膠小龍
回復 1# Anfernee615

多謝分享!:71: 唔知你有冇影埋笑面龍哥? 如果有不如post 上o黎比大家睇吓。
反而想睇睇Body,話晒第一隻包膠小龍
mushroom 發表於 6-6-2011 11:30 AM

x2;  想睇下隻老鼠仔.....:he:
之前0既NOKIA 死亡遊戲  套衫亡料好薄  好FIT個BODY  
唔明點解0黎隻會退步0甘多.............
件衫鬆到0 ...
任俠 發表於 6-6-2011 10:50 AM

同感, 所以等$888, 低過半價先入~ :^
咁即係有無訂姐?

布魯士唔訂布魯士,好難相信喎。
catcat 發表於 6-6-2011 08:00

無訂,無買呀:63:
回復 16# 章戎

大大,但玩12吋最重要就係 “頭同BODY”兩樣都差....仲可以點?真係要SALE 個袋?:38:
頭像被屏蔽

哩隻野係我尋日過黎香港囉ge
影相我係門外漢, 隻野係咪真係敢差, 又未至於d棒打落水狗ge人講得敢差, 但哩個頭..真係無曬頭像哥張不可動戰損d神韻, 同埋個頭雕似無表情, 如果無左咀角d血係會好d, 希望唔好囉哩個頭同ht比, 因為兩個都唔似, 但我真正我想要ge係原本ge頭, 而唔係哩個頭

個body方面, 有質感, 但可動真係麻麻...而之前有post話body會脫色, 我林係原本上色唔好, 因為我哥隻個body哥兩個[優點], 有一邊真係比較淺色

哩套野個價錢如果加多一個頭雕同body, 可能都勉強值dd ge