Toysdaily 玩具日報

樓主: Anfernee615

[玩具報告] Enterbay - 死亡遊戲 (更新素體照)

小弟唔多識將公仔擺pose影相,唔識ps,希望大家見諒,主要係俾大家參考下,圖片如下:

更新 :

...
Anfernee615 發表於 6-6-2011 02:15 AM

看完照片,完全没胃口了。。。。{:3_141:}
超可惜....仍然未收到攞貨sms...
超可惜....仍然未收到攞貨sms...
fat9 發表於 7-6-2011 04:55 AM

打去舖頭問
原來HT個波地係咁靚~ THX UPDATED~
就咁睇包膠只係靚DX04少少
講真,越post得多EB小龍既相就越覺得HT小龍好正,冇買錯
其實EB今次出死亡遊戲中龍哥個替身先啱,個戰損頭真係唔似囉,分明個替身個樣黎,但個笑樣頭又唔係咁差, ...
章戎 發表於 6-6-2011 09:16 AM

我只係知佢好用心噤攪埋晒好多野, 整件靚靚既手版去昆人買佢果件人唔似人鬼唔似鬼既公仔!!但個笑樣頭又唔係咁差 <-----佢本人同件大貸都一樣噤差 !! 列入災難級數就真 !!!
各位李小龍既 Fans 真係要好好諗清楚 再買唔買佢果d"好野"
我只係知佢好用心噤攪埋晒好多野, 整件靚靚既手版去昆人買佢果件人唔似人鬼唔似鬼既公仔!!但個笑樣頭又 ...
locat 發表於 7-6-2011 09:15 AM

睇完大貨,再睇價錢,自己諗諗值唔值就得。:73:
看完照片,完全&#27809;胃口了。。。。
Hellguy 發表於 7-6-2011 04:03 AM

其實都係ga, 哩位來自國內ge朋友, 你睇多d就可以幫你減肥, eb都算係積左d陰得ga na
我只係知佢好用心噤攪埋晒好多野, 整件靚靚既手版去昆人買佢果件人唔似人鬼唔似鬼既公仔!!但個笑樣頭又 ...
locat 發表於 7-6-2011 09:15 AM

以後唔買, 但係ht好少出日本武刀哥d...我想買

wiswis 發表於 6-6-2011 03:56 PM

隻HT小龍要6月中或尾先囉得到,所以要遲好多先有相了

真係要入&#22175;支持一下現今最正波地及頭雕 - - - - HT隻小龍! THX FOR PHOTOS
我記錯,當年我入精武門都要$2500,咁其實依家都係一樣價;不過自從HT出小龍後,大家就覺得EB小龍貴了。

當然我都明白個頭雕係差左。
頭像被屏蔽
我估執執色會好好多......:love: