Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.68~~~Hard Boiled 硬漢子~~~鳴海莊吉 Skull Crystal

:71:thx for sharing
據日本report顯示,真係有大細眼問題~~~
pein 發表於 31-5-2011 06:33 PM
我睇返自己嗰隻真係無大細眼喎~~~反而鼻哥黑色位一邊有少少油出界~~~同埋睇落反而有少少大細鼻~~~:60:
Skull好型,Some大影得好靚,但我隻Skull要起碼兩個禮拜先到不過連埋我隻Joker返到
calvines1995 發表於 31-5-2011 07:33 PM
THX calvines 兄支持~~~:73:你係海外朋友嗎~~~:64: 希望你抽到隻好貨~~~:77:
THX 老文兄支持~~~~~~~~
DCD 架車開訂實在有啲"拿利"~~~再加上當時都有幾隻 SHF 要入手~~~所以想 ...
Somebody_Ex 發表於 1-6-2011 07:10

Skull既車就真係要放棄, 真係笨大唔好當我地係笨大呀....:angry:
大大呢隻都幾好喎.
KIN10312003 發表於 1-6-2011 08:30 AM
唔可以話係好好~~~舊版無上色加關節鬆~~~新版上色麻麻哋~~~兩隻都有缺點~~~:67:
多謝琛大好介紹, Skull 真係越睇越型..., 不過家中已沒太多空間存放玩具, 呢隻或者唔會入嘞, 而且小弟 ...
Englishman 發表於 1-6-2011 09:04 AM
THX englishman 兄支持先~~~:) SHF 系型我都取捨緊~~~而家好多隻都 display 唔到出黎~~~影完相過一陣要入番盒~~~:(
thx for sharing
hkfelix1984 發表於 1-6-2011 09:18 AM
THX hkfelix 兄支持~~~希望下次都見到你係小弟個帖留名~~~:)
Skull既車就真係要放棄, 真係笨大唔好當我地係笨大呀....
virtualman 發表於 1-6-2011 01:42 PM
Skull 車本來已經搵笨~~~:44:重要整到對車頭燈變咗實色銀~~~:30:

在此再多謝各支持小帖的朋友~~~:64:下次 SHF 分享好大機會係影月~~~期待推出~~~:43:
頭像被屏蔽
兩隻都有買了:73:
我想問下some大你盒skull 係唔係雙重膠紙? 我果隻連外賣盒都係雙封:59: