Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.68~~~Hard Boiled 硬漢子~~~鳴海莊吉 Skull Crystal

好容易會唔見~~~要小心啲唔好跌落地~~~
THX 2him 兄支持~~~
Somebody_Ex 發表於 30-5-2011 09:31 PM

唔見咗, 佢個光頭就遭殃了...:he:
十卜Some大∼
Skull才是真正的拉打:71:
支持支持~~~
套劇場版令我更加喜歡skull~~
timothy276217 發表於 30-5-2011 09:32 PM
多謝 timothy 兄支持~~~:77:成套戲好似得 skull 果段好啲~~~吉川晃司而家真係好型~~~:$
Skull係我第一隻入手嘅SHF
新舊雖各異,但都唔會對其中一個有所偏愛
兩個都咁中意
pein 發表於 30-5-2011 09:40 PM
Skull 設計沿自石森:35:骷髏人~~~好有懷舊味~~~一出我已經好鍾意~~~:35:
十卜SOME大正POST
有舊個隻依隻都唔知買唔買好 T_T
十卜一下~
笨大應該補埋部電話
咁先可以擺返最重要個幕嘛:shy:
多謝 timothy 兄支持~~~成套戲好似得 skull 果段好啲~~~吉川晃司而家真係好型~~~
Skull 設計沿 ...
Somebody_Ex 發表於 30-5-2011 10:00 PM

當初我都係因為張實物相而深深中意Skull:$
平成年間嘅拉打嘗試過唔同造型,
但戴帽呢一點真係好型好令我中意!!!:handshake:
十卜十卜
小弟的心都好亂~~不懂要不要買新的..
看了some大的貼,爽了一下也好~~
風都的無名英雄~~~鳴海探偵事務所創辦人~~~鳴海莊吉~~~是一名 Hard Boiled 老練成熟的硬漢子~~~ 今次 ...
Somebody_Ex 發表於 30-5-2011 08:53 PM

上次入左
今次SKIP左:36:
十卜:$ 個人覺得個頭靚左不少 要望耐d先有feel o個種
good photos+report, support!
starsaber888 發表於 30-5-2011 09:43 PM
THX starsaber888 兄支持~~~:77:
可能lost driver是自動地飛去鳴海的腰間....
bigjohn2hk 發表於 30-5-2011 09:44 PM
我覺得好似大內密探零零發啦~~~打三面人時塊磁鐵自動飛向人哋心口度咁~~~:80:
覺得這隻太雞肋了
有舊版的其實就不需買新版了
greatmuta 發表於 30-5-2011 09:45 PM
新版可以完全 cover 晒舊版~~~不過舊版都唔錯就真~~~:73:
謝分享~! 我宜加先開始睇 W .....
pcwolf 發表於 30-5-2011 09:48 PM
好嘢黎架~~~慢慢欣賞~~~由其係照井龍GE故事~~~:65:
十卜some大:77:
仲念緊入唔入好, 心大心細, 十五十六, :no:
不過估唔到some大仲未入skull boilder...?!:@ 咁不如入hard boilder 再噴油算吧!:$
今晚總算帶埋呢隻返屋企, 不過驚喜欠奉
反而有點不太滿意, QC確是比較差了點...
tajadol之後skull
唔卜唔得:he:
唔見咗, 佢個光頭就遭殃了...
bigjohn2hk 發表於 30-5-2011 09:49 PM
其實搵張好似鏡頭紙咁GE嘢墊住重好~~~:38:
十卜Some大∼
Skull才是真正的拉打
Fishy 發表於 30-5-2011 09:52 PM
THX fishy 支持~~~:77:W入面暫時除咗E哥之外~~~其餘兩個都係拉打~~~:71: