Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.67~~~全鳥系的力量~~~OOO Tajadol Combo

支持Some大既Tajadol post  我覺得佢已經出得好完美  唯一唔明既係點解佢冇將心口隻雀上金屬色
karasae86 發表於 29-5-2011 05:42 PM
THX karasae86 兄支持~~~:77: 心口隻紅色而家都OK啦~~~同其他型態都係非金屬色統一啲嘛~~~:DD
外型不錯...
但價錢及可玩性令我卻步..
hofai 發表於 29-5-2011 08:14 PM
可玩性都OK GE~~~盡量唔好錯過呀 hofai 兄~~~:)
好圖要推                  !
Anfernee615 發表於 29-5-2011 08:47 PM
THX Anfernee615 兄支持~~~你個面呢隻咩形勢~~~:)
但係睇官圖, 唔似成條腿換喎~~
大次子 發表於 30-5-2011 01:36 AM
都係要睇睇到時正式出貨會唔會有變動~~~總之而家隻腳真係好難除~~~:55:
被Some 大 毒到了 , 又要敗家去
chal 發表於 30-5-2011 04:01 PM
chal 兄算係本帖暫時最後一個支持者~~~希望你可以早日入手啦~~~:77:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~Skull Crystal 已經出咗帖啦~~~有興趣朋友可以繼續支持呀~~~:77:
支持一下some兄先,次次俾你毒完都好快失手。
支持一下some兄先,次次俾你毒完都好快失手。
destiny 發表於 31-5-2011 01:26 PM
THX destiny 兄支持~~~:77:
其實主要係你鍾意拉打同SHF~~~你唔鍾意玩SHF我點出力都撬唔到你買架嘛~~~:DD