Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.67~~~全鳥系的力量~~~OOO Tajadol Combo

誤中sad貨~~~又會咁唔好彩ge~~~
Somebody_Ex 發表於 28-5-2011 08:14 PM

第二次了:help:
第一次係普通貨,即刻換到,但Skull係限定,要等成個月:help:
哎呀~~~~ 我隻腳呀~~~~
bigjohn2hk 發表於 28-5-2011 08:21 AM
小心呀 bigjohn 兄~~~:o
價錢不平啊
iamfinethankuuu 發表於 28-5-2011 08:29 AM
如果係原價都可以接受GE~~~:67:
SOME大影既相真係靚:52:我連相機都無:55:唔敢獻醜:31:
令人感動的分享
一舉鯨濤快哉風 發表於 28-5-2011 08:35 AM
多謝一舉兄經常的支持~~~不知台灣那邊的貨到步了沒有呢~~~:77:
.....支持!some大!努力呀!
323 發表於 28-5-2011 08:44 AM
323大近來又失踪咗幾日~~~:44: THX 十卜~~~:64:
恐龍combo應該會跟第七把劍
msz006_ver.ka 發表於 28-5-2011 11:25 AM
應該下個月 Ba Set 會有第七把劍~~~七劍就歸位啦~~~:66:
十卜some大嘅post一直都充滿熱誠
ZIN 發表於 28-5-2011 11:31 AM
謝 ZIN 兄回歸支持~~~:77:可惜我未能感染你重燃 SHF 火呢~~~:42:
呢隻野好掂,我都買了它,但未開盒玩.......等一下才開.:43:
終於有得卜了
kanono 發表於 28-5-2011 11:45 AM
恭喜 kanono 兄順利入手~~~你擺個姿勢都OK喎~~~:71:
thx for sharing, great report & pic!
最愛第一張相......讚!
全鳥系確實係型 + 令仔, 但小弟最 ...
roystoy 發表於 28-5-2011 12:29 PM
THX roystoy 兄支持~~~:77:第一張相係突然靈感到影出黎GE~~~我覺得相中好似見到有故事性所以用咗黎做"頭版"~~~:)
多謝分享~~:71:

全鳥系得確將之前出既combo都比下去, 淨計上色都贏晒:34:
好強,全部入齊,勁
聶風 發表於 28-5-2011 02:51 PM
THX 聶風兄支持~~~:)同我估計佢出少咗啦~~~暫時都係得四隻亞種~~~都重應付到 GE~~~:(
大大,我幾鍾意呢隻野架,不過實在太
貴了,我都忍不住買了它.
KIN10312003 發表於 28-5-2011 03:46 PM
恭喜晒 KIN 兄~~~:77:
應該下個月 Ba Set 會有第七把劍~~~七劍就歸位啦~~~
謝 ZIN 兄回歸支持~~~可惜我未能感染你重燃 S ...
Somebody_Ex 發表於 29-5-2011 08:39 AM

是SHF不肯給大家鑄一隻好好的BLACK, 希望出完哂榮光7人後再以新技術出一隻似樣既BLACK.
多謝一舉兄經常的支持~~~不知台灣那邊的貨到步了沒有呢~~~
323大近來又失踪咗幾日~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 29-5-2011 02:20 AM

.......我仲有不時留意主區動態的呢!大家努力啊!
支持Some大既Tajadol post  我覺得佢已經出得好完美  唯一唔明既係點解佢冇將心口隻雀上金屬色
`路過,支持!!
我想問呢隻貴唔貴??因為我見到有人$23X入手,但我買開戈到要$2字尾接近$300,,,,,,,
`路過,支持!!
我想問呢隻貴唔貴??因為我見到有人$23X入手,但我買開戈到要$2字尾接近$300,,,,,,,
NightmareXAndy 發表於 29-5-2011 07:02 PM
覆咗你先~~~呢隻係啱啱呢個星期三下晝有少數地方有得賣~~~真係你所講嗰個價~~~但星期四再到貨時已經升咗~~~一直到今日你話GE另一個價~~~:(
some大...齊晒w0...勁w0w
hoho2011 發表於 28-5-2011 04:04 PM
多謝 hoho兄支持~~~:77:好彩暫時都唔算好多隻~~~唔係就血流成河啦~~~:55:
Some大很快手呀!
拆腳大概要勞煩風銅兄了~
這只OOO SHF 在塗功上算有誠意呢!
fktuen 發表於 28-5-2011 08:24 PM
Tajadol 確實係質高咗~~~:51: 不過我都係等一等 effect parts 到貨時會唔會有啲改動~~~暫時睇到換腳真係一個有難度GE問題~~~:(