Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.67~~~全鳥系的力量~~~OOO Tajadol Combo

甚麼是沙糖呢~~~
有人將後面個圓圈撬咗出黎~~~不過點裝上去都係一個謎~~~
Somebody_Ex 發表於 28-5-2011 01:32 PM

其實後面粒制好鬆~~唔洗撬的, 到時應該直接安對翼上去
對呢隻冇乜興趣
等恐龍算
十卜
dennistoyS 發表於 28-5-2011 08:34 PM
呢隻好嘢黎架 dennis 兄~~~孔龍要等到八月咁耐~~~一不做二不休~~~入埋佢啦~~~:75:
價錢不平..買不到之前有大大講的價了
ronzero 發表於 29-5-2011 12:13 AM
自由巿場嘛~~~受歡迎就自然會賣貴啲~~~:44:
leah周 發表於 29-5-2011 07:15 PM

後面粒制有個凹位比你拎出尼
入面有個坑插入去
後面粒制有個凹位比你拎出尼
入面有個坑插入去
331jd63d 發表於 29-5-2011 07:18 PM
leah周 發表於 29-5-2011 07:15 PM
我都見到~~~:77:而家問題係對腳咁緊~~~點樣可以安全啲換到特效腳呢~~~唔通真係要用風筒吹~~~定係有對全新腳畀你換呢~~~:67:
我都見到~~~而家問題係對腳咁緊~~~點樣可以安全啲換到特效腳呢~~~唔通真係要用風筒吹~~~定係有對 ...
Somebody_Ex 發表於 29-5-2011 07:21 PM

之前bigjohn兄發現左~~ 今次股關節緊左, 但股關節下一個關節鬆左, 可以直接拔出來
我試左都覺得佢分析正確~~ 應該會換晒成條大腿:71:  其實淨係換小腿真係幾危險下~!
之前bigjohn兄發現左~~ 今次股關節緊左, 但股關節下一個關節鬆左, 可以直接拔出來
我試左都覺得佢分析正 ...
leah周 發表於 29-5-2011 07:39 PM
希望真係全隻腳換啦~~~:73:
外型不錯...
但價錢及可玩性令我卻步..:(
好圖要推                  !
第二次了
第一次係普通貨,即刻換到,但Skull係限定,要等成個月
F.S.飛煞 發表於 29-5-2011 12:19 AM
我而家買親都會盡量睇埋有無裝錯腳~~~畀錯手~~~崩角明顯甩色等~~~:80:反而個盒巢咗少少都唔怕~~~如果咁都中就真係整定無運行~~~:63:
SOME大影既相真係靚我連相機都無唔敢獻醜
tonytang2106 發表於 29-5-2011 12:26 AM
多謝 tony 兄欣賞~~~:77:有機會你都試下同啲玩具影相呀~~~好玩好多架~~~:77:
回復 79# Somebody_Ex
我可能要等週2或週3才會有消息,不知我會不會被告知減單。網路上已經出現1只近1700的高價,跟魂限定商品價錢沒二樣
回復  Somebody_Ex
我可能要等週2或週3才會有消息,不知我會不會被告知減單。網路上已經出現1只近1700的高 ...
一舉鯨濤快哉風 發表於 30-5-2011 12:39 AM
1700 台幣~~~這樣便等於港幣四百多元~~~幾乎可以買到兩盒~~~真的很昻啊~~~:Q
我試左都覺得佢分析正 ...
leah周 發表於 29-5-2011 07:39 PM

但係睇官圖, 唔似成條腿換喎~~
呢隻野好掂,我都買了它,但未開盒玩.......等一下才開.
KIN10312003 發表於 29-5-2011 09:26 AM
可能會貴咗啲~~~但QC 唔錯~~~應該會補番一啲委屈感GE~~~:DD
多謝分享~~

全鳥系得確將之前出既combo都比下去, 淨計上色都贏晒
big9kan 發表於 29-5-2011 01:23 PM
THX big9kan 兄支持~~~我諗大家都幾滿意今次呢隻雀~~~:73:但尋晚同 skull 影相時又有啲令我失望~~~笨大啲嘢真係一時時~~~:80:
是SHF不肯給大家鑄一隻好好的BLACK, 希望出完哂榮光7人後再以新技術出一隻似樣既BLACK.
ZIN 發表於 29-5-2011 04:04 PM
我諗 ZIN 兄應該進入咗另一玩具人生階段了~~~同 SHF 同 Black 已經唔係太大關係~~~:77:
.......我仲有不時留意主區動態的呢!大家努力啊!
323 發表於 29-5-2011 05:25 PM
明白的~~~我哋都會 keep 住分享氣氛~~~盡量都唔會畀分享區太冷清~~~:$
被Some 大 毒到了 , 又要敗家去:help: