Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.65~~~555 的終極力量~~~Faiz Blaster Form

皆因又係一個無底深潭~~~
Somebody_Ex 發表於 20-5-2011 05:20 PM

absolutely!!!:71:
頭像被屏蔽
:71:
乾巧因為懷疑自己是流星塾事件的元兇~~~在複雜的心情交戰下~~~已不願意再變身成為 Faiz 作戰了~~~:unha ...
Somebody_Ex 發表於 19-5-2011 01:16 AM

配件夠多, 但個身型真係唔岩我............CRY

BUT, SUPPORT YOUR REVIEW!!!
小小改造可能更好:
包括:
背包鑽孔:

肩炮鑽孔及銀手指:

鎗嘴鑽孔:

及,
腳版底:
我覺呢隻實物真係好正:$
唔似之前睇相咁差
我就是因為乾巧的性格,看罷 第三十五集後熱情就減退,停了沒看。所以對 Blaster Form 的出場一無所知呢. : ...
fktuen 發表於 20-5-2011 12:13 AM
THX fktuen 兄支持~~~:)乾巧成日縮埋自己~~~自己同自己谷氣~~~真係睇到有啲"盟"~~~:angry:作為一個英雄人物~~~要堂堂正正咁去面對難題會好睇啲~~~:$ 呢隻 BF 配件可謂多到有啲"多餘"添~~~不過當係士啤配件都唔錯GE~~~:D
THX fktuen 兄支持~~~乾巧成日縮埋自己~~~自己同自己谷氣~~~真係睇到有啲"盟"~~~作為一個英 ...
Somebody_Ex 發表於 21-5-2011 01:09 AM

咪係~ 情願佢俾個邊身直插電話練腰帶好過! 見隻Kaiza 官圖有個變身斜插電話配件....
nice pic.........
ronzero 發表於 20-5-2011 01:23 AM
THX ronzero 兄支持~~~:77:
absolutely!!!
pein 發表於 20-5-2011 05:44 PM
玩具愈來愈多~~~慶幸一早 cut 咗幾條 line 而家先可以繼續有得玩~~~:54:
heero_w_gundam 發表於 20-5-2011 08:11 PM
多謝heero兄支持~~~:DD
配件夠多, 但個身型真係唔岩我............CRY

BUT, SUPPORT YOUR REVIEW!!!
pcwolf 發表於 20-5-2011 09:50 PM
THX pcwolf 兄支持先~~~:77: 身型真係好"機械人"feel~~~不過計整體係OK GE~~~:)
小小改造可能更好:
包括:
背包鑽孔:

肩炮鑽孔及銀手指:

鎗嘴鑽孔:

及,
腳版底:
bigjohn2hk 發表於 20-5-2011 11:50 PM
bigjohn 兄改得好~~~:71:
我覺呢隻實物真係好正
唔似之前睇相咁差
hofai 發表於 20-5-2011 11:53 PM
同意 hofai 兄的見解~~~:77:
咪係~ 情願佢俾個邊身直插電話練腰帶好過! 見隻Kaiza 官圖有個變身斜插電話配件....
fktuen 發表於 21-5-2011 04:29 AM
明白~~~期待 Kaixa 會有更多驚喜畀我哋啦~~~:handshake:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:)今個月實在有太多 SHF 推出啦~~~啱啱又攞咗 TA Set~~~:(
明白~~~期待 Kaixa 會有更多驚喜畀我哋啦~~~

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~今個月 ...
Somebody_Ex 發表於 21-5-2011 10:52 PM

等你報告啊some兄! :D
TA set 本來都想入, 不過原因只為 effect parts...所以最終也是打消了念頭...:67:
小小改造可能更好:
bigjohn2hk 發表於 20-5-2011 11:50 PM

thanks for the inspiration!! :71: :64: