Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.65~~~555 的終極力量~~~Faiz Blaster Form

十卜some大.
呢隻真係要等等....今個月洗突左, 而且佢呢隻色....紅A膠....
virtualman 發表於 19-5-2011 02:06 AM
THX virtuaman 兄支持~~~:77:其實佢隻色唔係太膠~~~我初頭都誤解咗~~~:65:
some大夜襲
big9kan 發表於 19-5-2011 02:28 AM
我通常會揀上午或深夜出帖~~~ TD 個  server 順啲嘛~~~無咁易失手~~~:DD
希望Kaixa好少少啦~~~:78:
Great report & pic, 細盡 & 令圖, 支持some大!:71:
Blaster Form 真係好壯(肥?), 有閒錢 / 價啱至入.....:36:
正到痺!!:71:
每次新出SHF都等你出post!!:58:
頭像被屏蔽
:shiny: VERY COOL SHOT !
SUPPORT ! :71:
十卜一下SOME大:)
其實要說的優/缺點SOME大也很盡細地說了,只是真的想不通為何大部份SHF也有不同的問題,有些比例很好,上色卻極之馬虎或原用本身的膠色,這隻FAIZ嘛,就好像ACCEL一樣,上色很用心卻換來比例差:(為何不能上色/比例共存呢:?為未來出得更好的LINE作後路嗎,小弟真的摸不透笨大:unhappy:
P.S.我都選咗5,6盒先搵到一盒心口無花的:o同埋真係唔知哩隻原來一出個時都炒過下:Q
我都話實物冇咁差喇,不過早d買都好,如果遲d淨番d"花心口"就唔好怨....
小武 發表於 19-5-2011 07:53 AM
係啦~~~最叻係你啦~~~:DD 不過真係要趁有得揀就好買啦~~~:(
琛哥正post幾時都咁值得支持!
我禽日都岩岩入手,等我加工左先貼圖!
一舊仔 發表於 19-5-2011 08:07 AM
一舊兄應該會滲線增加立體感嗎~~~期待你啲好相分享~~~:73:
勸你唔好等, 有心買就要快快出手, 過後想搵但賣晒就後悔奠及。

多謝琛大好介紹同埋靚相, 勾起小弟不 ...
Englishman 發表於 19-5-2011 08:27 AM
THX Englishman 兄支持~~~:77:尋晚我都重溫咗一陣~~~:35:
詳盡 + 美圖
迴轉宙斯 發表於 19-5-2011 09:04 AM
THX 宙斯兄支持~~~:)
呢只我越睇越順眼啊!:79:
奈何今個月有LEGO魔盜王,TF3要買,唯有將有機會返出既Blaster Form留最後.......
奈何今個月有LEGO魔盜王,TF3要買,唯有將有機會返出既Blaster Form留最後.......
原來兩個眼嘅花紋係唔同嘅
msz006_ver.ka 發表於 19-5-2011 09:12 AM
係呀~~~設定上花紋係唔同~~~Axel Form 都係用網紋~~~:51:
支持..SOME大POST
老文 發表於 19-5-2011 09:14 AM
THX 老文兄支持~~~:)
希望Kaixa好少少啦~~~
pein 發表於 19-5-2011 09:41 AM
樣版睇到 Kaixa 個頭整大番少少~~~身型就照用呢款"大隻派"~~~但個比例就順眼咗~~~:78:
Great report & pic, 細盡 & 令圖, 支持some大!
Blaster Form 真係好壯(肥?), 有閒錢 / 價啱至入 ...
roystoy 發表於 19-5-2011 10:20 AM
THX roystoy 兄支持~~~:)我諗成個 555 系列都會咁大隻~~~:DD
樣版睇到 Kaixa 個頭整大番少少~~~身型就照用呢款"大隻派"~~~但個比例就順眼咗~~~
THX roystoy  ...
Somebody_Ex 發表於 19-5-2011 01:29 PM

some兄可以試吓"笠"個拉打頭像Faiz BF上去喎~~~:DD
支持some大!!!:71: 不過我會等佢個落番d先入!!!!:(