Toysdaily 玩具日報

查看: 3523|回復: 21

[詢問] 係蕉人買左faiz kaixa so sad :((( help me

頭像被屏蔽
oh......no......:50:
"goods sold are not returnable" 可以無視, 跟據sales of goods ordinance, 件貨需要:
1) the goods are of merchantable quality
2) the goods are fit for their particular purpose(s)
3) the goods correspond to their description and sample
如果唔係就可以退, 如果證明到係佢自己斷唔係你整斷, 應該唔符合以上條件, 應該可以換
當然實際上就麻煩la
讀書上腦, sorry
:77:
if做生意做到咁無良:68:.....消費者好難會有下一次再去幫襯..老板都想d客番黎買野::53:
一於去換......:71:
請問樓主的是否提行貨?盒後方會有代理貼紙!可把問題先拍照再電郵給代理一下!祝樓主早日解決問題。
攞返去超人俾佢哋睇, 如果是曰牌, 佢哋通常會換俾你(除非冇貨), 他們超好人的
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 9# gotopk

照拿回店求救吧, 超人的服務一向不差.
回復  gotopk

照拿回店求救吧, 超人的服務一向不差.
chankb 發表於 14-5-2011 01:05 AM

go~go~go~:62:
頭像被屏蔽

別擔心,我都試過隻figure關節有問題;因隔了半年先拆;所以拎去超人已找不到單!當然超人亦冇貨換了,但佢地都肯主動幫我打去代理搞!
日版就更加唔使驚啦…超人會幫你跟…不過你自己repaint左就……
U don't need to worry too much since you grabbed it from Superman Toys, Mr Wong should be abel to help! Good luck.
你自己搞過就............ 不過試吓冇壞