Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.64~~~終極上的終極~~~Cyclone Joker Gold Xtreme

me too ah~Some bro!
pein 發表於 4-5-2011 06:23 PM
上次地震前過日本因為個價同香港差唔多所以無買埋~~~希望下次會撞到死雞價啦~~~:DD
呢隻貴吾貴?
ronzero 發表於 4-5-2011 06:56 PM
照円價都幾貴架~~~貴過魂限電單車添~~~:shy:
有對翼成隻唔同曬:71:
好正啊! 多謝分享
nospmis2000 發表於 4-5-2011 07:42 PM
THX nospmis 兄~~~:77:
heero_w_gundam 發表於 4-5-2011 07:48 PM
THX herro 兄~~~:)
係冇o架噃.....
(core 未睇, 唔知...)
bigjohn2hk 發表於 4-5-2011 10:20 PM
Core 係咪未有碟出呀~~~:?
啲相映得好靚!十卜!
春田花花 發表於 5-5-2011 08:24 AM
THX 春田兄支持~~~:73:
Core 係咪未有碟出呀~~~
THX 春田兄支持~~~
Somebody_Ex 發表於 5-5-2011 06:54 PM

今個月21號出碟~:)
出得幾秒..
希望core可以出得耐d
有對翼成隻唔同曬
自由之翼 發表於 5-5-2011 02:02 PM
THX 自由兄支持~~~好多設定都係加咗對翼就會型啲~~~呢條幾乎係公式~~~:DD
今個月21號出碟~
pein 發表於 5-5-2011 06:56 PM
THX pein 兄~~~:$
今個月21號出碟~
pein 發表於 5-5-2011 06:56 PM

正, 有得睇; 睇埋先再整翼了....:he:
呢隻麻麻地,本人比較喜歡Cyclone Joker Xtreme多D.:77:
出得幾秒..
希望core可以出得耐d
hofai 發表於 5-5-2011 06:58 PM
其實都有差唔多一分鐘GE~~~不過希望 core 會出得耐啲啦~~~:DD
呢隻麻麻地,本人比較喜歡Cyclone Joker Xtreme多D.
KIN10312003 發表於 6-5-2011 12:22 AM
THX KIN 兄支持~~~:)

今明兩日應該會有多啲朋友收到貨啦~~~希望各位都抽到好蛋啦~~~:77:
係度再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:64:
限定隻手都唔用返綠色關節...好彩冇買
老實講,玩具其實出得唔錯,但Xtreme本身實在係除decade以外一隻極極極極極極極極極極極醜樣嘅拉打,所以玩具出得幾似都係無用:42:
限定隻手都唔用返綠色關節...好彩冇買
p_lam0730 發表於 6-5-2011 09:46 PM
THX p_lam 兄支持~~~:)我諗笨大已經收到唔少玩家投訴~~~點解 CAX 造到同色關節但 CJGX 就唔得呢~~~真係令人費解~~~:(
老實講,玩具其實出得唔錯,但Xtreme本身實在係除decade以外一隻極極極極極極極極極極極醜樣嘅拉打,所以 ...
jerryleung96329 發表於 7-5-2011 12:24 AM
Xtreme 過設計唔係靚已經係一個默認事實~~~不過作為 W 迷~~~有時真係熱血蓋過理智~~~:shy:

今日應該有唔少朋友可以攞貨啦~~~希望大家都可以抽到好貨啦~~~:)
又比some兄搞到我想入tim....:55:..我對呢隻開始都有d熱血蓋過理智..
Xtreme 過設計唔係靚已經係一個默認事實~~~不過作為 W 迷~~~有時真係熱血蓋過理智~~~

今日應該有唔少朋友可以攞貨啦~~~希望大家都可以抽到好貨啦~~~ Somebody_Ex 發表於 7-5-2011 08:47 AM

They changed the designer when they design Xtreme? Fang Joker looks awsome but Xtreme...:47: