Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.64~~~終極上的終極~~~Cyclone Joker Gold Xtreme

正......
小武 發表於 4-5-2011 12:58 AM
壞人兄應該攞咗貨啦~~~:58:
十卜some大嘅報告一直都滲有rider濃厚感情,往往在文字上已令我回味劇情,非常成功。
ZIN 發表於 4-5-2011 05:01 AM
THX ZIN 兄支持~~~:)我每次出帖前都會溫一溫套劇內容先落手打字~~~點都要知道吓啲部件點樣用同埋果段情節大概講咩~~~所以有時會無其他朋友咁快~~~:)
鳥系背後唔通又有個洞來裝翼:44:
好型!好毒!
不過竟然冇附屬武器...
W 系列重未齊~~~而家差一架 Skull 車~~~下次過日本時睇吓執唔執到死雞~~~
意大利 Xtreme ~~~玩具 ...
Somebody_Ex 發表於 4-5-2011 12:05 PM

me too ah~Some bro!:(
SOME大提及CJGX系兩套電影出現過,但我只見過在A-Z 出現,請提示還有邊套電影?每次睇大大嘅REPORT都覺得 ...
山吹老師 發表於 4-5-2011 11:40 AM

W x OOO movie大戰core~
鳥系背後唔通又有個洞來裝翼
yugi 發表於 4-5-2011 05:10 PM

呢隻貴吾貴?
這個 CJ Gold Extreme 感覺有點倒退, Cyclone 綠色身那邊用黑色關節係一大敗筆, 既然之前嘅 Accel Ex ...
Englishman 發表於 4-5-2011 08:32 AM
THX Englishman 兄支持~~~A to Z 我啱啱又重溫返~~~不過啲字幕就真係想死~~~幾乎完全錯晒~~~:80:
我而家差 DCD 之前套大 Shocker 未睇~~~:38:
SOME大提及CJGX系兩套電影出現過,但我只見過在A-Z 出現,請提示還有邊套電影?每次睇大大嘅REPORT都覺得 ...
山吹老師 發表於 4-5-2011 11:40 AM
我希望大家除咗鍾意拉啲設定同打鬥之外~~~對一啲編得好好GE拉打片都可以領會到編劇同導演意思~~~所以我會打多少少觀後感落個帖度~~~:)
除咗 A to Z 出過 CJGX 之外~~~另一套有 CJGX GE 戲係响年頭日本播完~~~不過好似未出 DVD ~~~所以大家未有得睇住~~~:78: 片名叫~~~"仮面ライダー×仮面ライダー オーズ&ダブルfeatスカル MOVIE大戦CORE"
http://ooo-w.com/intro/index.html
好正啊! 多謝分享
頭像被屏蔽
:71:
做乜隻 extremem o的限定隻隻都無武器o既
cchong420 發表於 3-5-2011 10:02 PM

係冇o架噃.....:78:
(core 未睇, 唔知...)
逆天原罪 發表於 4-5-2011 11:41 AM
THX 逆天兄支持~~~:77:
最初是很希望有新造型的頭部, 但.....最後都只是換顏色orz

雖然背包樣子不太好看而且限制了拍照角度XD,  ...
手榴蛋包飯 發表於 4-5-2011 11:47 AM
手榴兄應該都幾鍾意 A to Z 套劇~~~動作場面真係唔少~~~:71:
.....十卜!考慮買唔買中......好可能由佢開始停止我的SHF全齊....!
323 發表於 4-5-2011 01:23 PM
323 大呢排真係無主動上去訂嘢喎~~~多數都係等現貨~~~:( 如果呢隻可以跟番顏色關節~~~我諗會多啲人有興趣~~~:78:
SUPPORT~  想不到 Some兄 對 CJGX 都有興趣~
對翼由正面睇真係一流~
fktuen 發表於 4-5-2011 04:05 PM
多數拉打 SHF 都會一出廣告就去訂~~~畢竟 SHF 係我主力~~~咁耐以黎只係無訂到幾架車同 W 車尾~~~:64:
鳥系背後唔通又有個洞來裝翼
yugi 發表於 4-5-2011 05:10 PM
好似唔係~~~不過一定會有舊 Parts hold 住兩隻翼~~~:78:
好型!好毒!
不過竟然冇附屬武器...
sasoriXD 發表於 4-5-2011 06:20 PM
本身劇內呢個型態係無用過武器~~~所以笨大咪慳番囉~~~:DD
頭像被屏蔽
啲相映得好靚!十卜! :71: