Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.64~~~終極上的終極~~~Cyclone Joker Gold Xtreme

真係多謝晒d相
睇完當買咗來玩

電影版出一陣, 又變一隻限定版
NICE, 但我覺得隻金色偏黃...但都係靚既
我都同意Cyclone Accel Xtreme 係正D(外表,因為我冇買,SO 只可以睇樣= =)

SUPPORT!!!
:handshake::handshake::handshake:正......
十卜
呢隻野真貴, 睇some大report la~
or 自改算
怪物et 發表於 3-5-2011 11:08 PM
THX 怪物兄支持~~~:)
對翼好靚呀! 可預計將來劍的 jack form 也會是這樣. 但我唸又會是限定. 與我無緣.
Z高fans 發表於 3-5-2011 11:35 PM
我都估計將來 Jack Form 都係用大約呢個方法裝啲翼上去~~~亦相信會再改靚啲~~~:64: 不過限定咪相當濃~~~:80:
some大既帖雖然正,但係呢隻我真係戈句...
唔平唔買!
F.S.飛煞 發表於 3-5-2011 11:35 PM
THX 飛煞兄支持~~~呢隻出得有啲夾硬~~~所以唔買都唔會有咩好失落~~~:38:
SOME大出POST果然快靚正CJGX附設既STAND同對翼都好靚
timothy276217 發表於 3-5-2011 11:40 PM
THX timothy 兄支持~~~如果無咗個 stand 可以平番啲我都願~~~:(
十卜:71:some大嘅報告一直都滲有rider濃厚感情,往往在文字上已令我回味劇情,非常成功。
這個 CJ Gold Extreme 感覺有點倒退, Cyclone 綠色身那邊用黑色關節係一大敗筆, 既然之前嘅 Accel Extreme 都可以出到同色關節, 點解呢隻又走回頭路? 琛大亦講得冇錯, 背包上 "B. China" 印字真係幾礙眼, 呢隻嘢絕對不適宜 "露背"。

"A to Z" 我都有睇, W 同 Accel 力戰 Eternal 及不死人兵團確實精彩。

小弟仲有兩套超電王未睇, 有時間要追返。
SOME大提及CJGX系兩套電影出現過,但我只見過在A-Z 出現,請提示還有邊套電影?每次睇大大嘅REPORT都覺得大大對拉打不止是簡單的一份熱愛.可以講系終情於拉打.
:71:
最初是很希望有新造型的頭部, 但.....最後都只是換顏色orz

雖然背包樣子不太好看而且限制了拍照角度XD, 但想到幾片翼能活動, 也算是不俗吧~
電影方面的動作場面非常棒! 有那種電單車追逐戰才是拉打啊!:$
儲齊......大大太強了
hokevinho 發表於 3-5-2011 11:45 PM
W 系列重未齊~~~而家差一架 Skull 車~~~:)下次過日本時睇吓執唔執到死雞~~~:(
我最鍾意都係 ITALY EXTREME
玩具 發表於 3-5-2011 11:47 PM
意大利 Xtreme ~~~玩具兄係咪指個地台似國旗呀~~~:DD
支持下先,不過真係有D失望
個關節又係咁....
destiny 發表於 3-5-2011 11:49 PM
THX destiny 兄支持~~~我初頭以為會好似 CAX 或者 CC 咁~~~魂限貨有同色關節~~~但最後有啲失望囉~~~:80:
我都係無訂, 結果今日要硬食貴一截嘅價先至可以帶佢番屋企 ...... @x@
廬山百龍霸 發表於 3-5-2011 11:55 PM
係咪硬食咗煙士果隻呀~~~好似都幾貴喎~~~:44:
:65: .....十卜!考慮買唔買中......好可能由佢開始停止我的SHF全齊....!
真係多謝晒d相
睇完當買咗來玩

電影版出一陣, 又變一隻限定版
龍劍飛 發表於 4-5-2011 12:28 AM
無計啦~~~唔出又會有人話好想佢出埋~~~但出大貨一定蝕~~~出魂限安全啲~~~有興趣自然唔會計較~~~:(
NICE, 但我覺得隻金色偏黃...但都係靚既
我都同意Cyclone Accel Xtreme 係正D(外表,因為我冇買,SO 只可以睇 ...
pcwolf 發表於 4-5-2011 12:30 AM
THX pcwolf 兄支持~~~:)金屬色因為每批原料顏色都會有偏差~~~所以會一時一樣~~~:78:
SUPPORT~ :71: 想不到 Some兄 對 CJGX 都有興趣~
對翼由正面睇真係一流~ :73: