Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.64~~~終極上的終極~~~Cyclone Joker Gold Xtreme

十卜,CJx本身個樣都吾討好我:38:
所以SOME大一隻都毒吾到我:66:
不過見CJx插水插得甘勁,有D心動:shy:
十卜:71:
呢隻野真係無乜愛, 又貴, 真係睇some大報告好過:)
十卜
呢隻野真貴, 睇some大report la~
or 自改算:ice:
some大又咁快手黎毒我地d細既攞到手
對翼比想像中靚得多
攝影_基 發表於 3-5-2011 09:46 PM
THX 基哥支持~~~:)呢隻中規中矩咁啦~~~:(
做乜隻 extremem o的限定隻隻都無武器o既
cchong420 發表於 3-5-2011 10:02 PM
咁係劇中又真係無GE~~~:oh:
真係好核突....特別係背部
我接受唔到囉
一文字 發表於 3-5-2011 10:02 PM
So Far So Good 咁啦~~~都要多謝一文字兄支持~~~:(
個活動架好靚...........
聖鬥士星矢 發表於 3-5-2011 10:07 PM
星矢兄係指背脊舊嘢定係個台座呀~~~:?
對翼好靚呀! 可預計將來劍的 jack form 也會是這樣. 但我唸又會是限定. 與我無緣.:79:
some大既帖雖然正,但係呢隻我真係戈句...
唔平唔買!
SOME大出POST果然快靚正:$CJGX附設既STAND同對翼都好靚:handshake:
儲齊......大大太強了:)
我最鍾意都係 ITALY EXTREME
支持下先,不過真係有D失望
個關節又係咁....
Some大靚相超強,但我睇得多CJGX隻金,發覺CJX隻銀幾靚,感覺好清新,不過都係有d後悔冇訂CJGX
calvines1995 發表於 3-5-2011 10:09 PM
先多謝支持~~~:77: 呢隻如果無訂我諗由佢算啦~~~現貨都幾貴吓~~~:80: 不過如果真係超有愛又例外GE~~~:44:
SOME大又一毒作
big9kan 發表於 3-5-2011 10:26 PM
THX big9kan 兄多度支持~~~甜品黎咋~~~:(
Some大靚相超強,但我睇得多CJGX隻金,發覺CJX隻銀幾靚,感覺好清新,不過都係有d後悔冇訂CJGX
calvines1995 發表於 3-5-2011 10:09 PM

我都係無訂, 結果今日要硬食貴一截嘅價先至可以帶佢番屋企 ...... @x@
對翼好靚
零光 發表於 3-5-2011 10:46 PM
THX 零光兄支持~~~:D
支持一個some大
呂品器 發表於 3-5-2011 10:49 PM
THX 呂兄~~~:)
十卜,CJx本身個樣都吾討好我
所以SOME大一隻都毒吾到我
不過見CJx插水插得甘勁,有D心動
saga522 發表於 3-5-2011 10:52 PM
無問題~~~大家分享吓啫~~~無話邊個毒邊個~~~:) CJX 真係幾抵玩架~~~再販機會相當微~~~趁而家重有貨呀~~~:handshake:
十卜
呢隻野真係無乜愛, 又貴, 真係睇some大報告好過
virtualman 發表於 3-5-2011 10:53 PM
明白~~~個樣中規中矩~~~睇過就算~~~:DD