Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 一圓心願 - ES合金05 - 來吧! CHANGE GETTER 3! SWITCH ON!!!

見前面有大大提及L-U大大有做功夫貓黨,想問問會否出機甲桃太郎,光速電神,十五機.又想問問如果我們在這裏投票選自己心愛嘅角色,大大會否按投票結果的1.2.3排期計劃?
:57:毒到我
好坦白講,我對呢個完全冇興趣,不過黎緊既es合金係出我自己就極期待!:66:
ES系列一直都係我負責設計的

今年內除左天威, 黃金俠, 宇宙騎士
仲有gaiking, 另外仲有d 未公佈的
希望 ...
L-U 發表於 25-4-2011 09:33 AM

超級期待
ES系列一直都係我負責設計的

今年內除左天威, 黃金俠, 宇宙騎士
仲有gaiking, 另外仲有d 未公佈的
希望 ...
L-U 發表於 25-4-2011 09:33 AM

原來 [金剛] 都是on list item, 非常期待!!
support 樓主, 加油加油 :71:
由newsgroup睇你改造hg�mg,到出書,到newsgroup出自制getter1模,
到依家es合金05,仲有接住落黎n隻玩具
好多年了....真係好厲害:$
等緊天威呀:71:
呢個系列真係幾靚...跟住應該係出哥頓條龍
呢個系列真係幾靚...跟住應該係出哥頓條龍
TD玩具老師 發表於 26-4-2011 10:24 AM

我都係等緊條龍仔:43:,
老師, 好耐唔見你出post啦, 你最近幾好呀嗎?
頭像被屏蔽
唉,頭先係信和頑仔見到入o左好多EX合金三一3號,但係街就唔見有得買。
頭先打去門市話無訂就無貨.:69: 大大請問會唔會再返AR.
宇宙騎士.....................期待中.........................
唉,我最爱的断空我,唯有继续等。。呜呜
期待中:$