Toysdaily 玩具日報

查看: 33238|回復: 87

[玩具攝影] 一圓心願 - ES合金05 - 來吧! CHANGE GETTER 3! SWITCH ON!!!

終於...圓左多年心願
不過, es仲有好長遠既將來
元祖Getter TEAM齊人

作為設計者
感覺好複雜
但至少, 我覺得係一個階段既終結
亦係另一個階段既起步

話不多說
只講幾個重點

1) ES05- GETTER3 應該會於今月發售, 前後一兩星期左右吧
2) 今次無電動部份, 取而代之, 係重新演繹過GETTER 3 既可動考量, 入手後大家應該會明白, 今次有非常多新概念放入去
3) 附件係延長既手臂, 建議大家唔好拆BALL JOINT部份, 而係拆插柱, 咁會安全D

請大家睇相片吧~

終於....齊人了!!!!

唔覺唔覺...已經去到ES06, ES07應該唔會點DELAY, 我自己都好期待~
希望有一日, 連個影柵都放唔晒 :)
就咁睇我覺得3號出得好過2號:shy:

請樓主繼續努力下去:$

期待~:71:
話時話, 呢隻之後係咪到天威勒:$
:$ ......正呀!支持支持!有無興趣出Q版愛善號呀?

希望會再販
Can feel your happiness and and marks for support!  :)

Congratulation! :)
正呀:shiny:
不過還是期待1號再販多d:o
拿來手上玩的話,真的很不錯:77:
on sale?
頭像被屏蔽
前後一兩星期左右:shiny:我要密切留意至得啦:*...
當年親眼見到LU哥隻Getter 1初版(X萬地府格仔鋪),真係驚為天人∼
到今日出到Getter 3,真係覺得幾感動∼
不過再見吾到LU哥改模型,有D可惜∼
加油!!
Support :$  but when all the ES series 再販 ???  :time:  Can't find them anywhere... :sad: