Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 一圓心願 - ES合金05 - 來吧! CHANGE GETTER 3! SWITCH ON!!!

希望會再販
不死鳥 發表於 23-4-2011 01:20 PM
GETTER 3未出喎,咁快再版
:71: very good!
價不被炒高會入手!仍等1號再販
支持本地設計!!
終於現真章:shiny: ,等收貨

真係過山車心情,初時滿心高興訂購1 Set,但發售日不斷Delay,
當時的確令小弟非常氣憤,及後Action Toys負責人解釋製作 & 生產上的困難

才明白樓主的難處:(  

樓主繼續努力,小弟等待各下的新設計:71:

ES Getter One-12 sp.jpg

ES Getter Two-8 sp.jpg
GETTER 1再販:o
Support   but when all the ES series 再販 ???    Can't find them anywhere...
NeeBee 發表於 23-4-2011 03:05 PM

ES合金等佢每隻出次次都要一年半載, 再販更加渺茫呀大大!
即系可以买3盒,无限延长手臂拉∼∼∼

lu大大有没测试过最多可以延长几倍的手臂啊?

Lu 兄:

請問有無打算出 Q版(機戰版)「真」三一系列呢?
:78:looking forward to release 3 in 1 box set!
GETTER 3未出喎,咁快再版
SHOCKER 發表於 23-4-2011 15:09

我指 getter 1 同 2:(
Support! 估唔到今次咁快~ 好期待齊人~
但係隻天威係咪下個月出啦?
仲有隻超獸係咪真係會出定放棄了?
呢兩隻都好期待...
excellent!!!!

但我想問下3號隻顏色係咪橙得濟而唔係黃色?
頭像被屏蔽
期待左好耐LA
:*
轉發: 等到都冇心機了. 可唔可以講吓點解成日延遲!!!又延遲得耐!!! 點解貨又少,俾班行街炒起晒, 我只係想玩玩具o者.以前出過啲又唔再版, 攪到班玩具佬持住無再版係咁炒. 大佬,2,3 個禮拜升1,2百, 股票咩. 就係因為近年炒風太盛, 好耐都冇買玩具. 唔係因為之前訂o左,都費時益班行街. 你唔係主謀都算幇兇. 等等時趕走晒我地班真正用家,屎都冇你及班炒家食....憤怒的玩具玩家!!!