Toysdaily 玩具日報

查看: 8933|回復: 14

[玩具攝影] ★★★★★SHF_牙狼★★★★★

因工作好忙.已經有半年無出貼.最近空閒些.影左少少玩具同大家分享.本來想拿轟天馬一齊影相.但一拿出來2 隻後腳關節全斷..............唉.可能d 膠變左.大家快d check 自己隻轟天馬. BAR.jpg DSC_5412.jpg
最靚當然是sic.裝著件甲最靚.但個樣有d豬
DSC_5342.jpg DSC_5399.jpg DSC_5406.jpg DSC_5369.jpg DSC_5402.jpg DSC_5378.jpg DSC_5364.jpg DSC_5356.jpg DSC_5352.jpg DSC_5350.jpg DSC_5349.jpg DSC_5387.jpg DSC_5380.jpg DSC_5374.jpg DSC_5409.jpg DSC_5405.jpg 1.jpg
毒死人  :71:
nice picture:71:
個人覺得e 隻garo 比極魂好好多
可怕就是貴.....
之後幾隻重要限定.....
so sad....
頭像被屏蔽
WOO ~~ VERY COOL & SUPPORT ! :71:
加左相
:71:好圖呀星矢兄
超靚吖你d圖~~~搞到好想買...不過佢隻色都係差咁d囉...
相好靚, 讚!:71: 但對牙狼一啲好感都冇, 因小弟覺得其面相好邪惡...
星矢兄出帖啦~~~:)牙狼本身出得唔差架~~~:65:
星矢大大好強呀!!!:handshake: 等我今日都買番部新相機先!!!:43:
我是被some大大毒到的.
aeromanCCM 大大你會買那一部相機
謝謝大家支持
:67:D相真係正到嘔, 支持支持

雖然人偶的細節被BANDAI省略,星史兄依舊拍出了好照片 :71:
我是被some大大毒到的.
aeromanCCM 大大你會買那一部相機
聖鬥士星矢 發表於 22-4-2011 09:57 PM

我買左D5000!! 因為好平, 同可以用番老豆三支全手動定焦!!!!:$