Toysdaily 玩具日報

查看: 27707|回復: 152

[玩具攝影] 造形天下一武道會3 - 孫悟空

2013年9月造形天下一武道會3 - 孫悟空推出了, 其實小弟真係好少入呢個系列呢...........入呢隻悟空都係因為其造型比較特別, 是少有的穿著便服(不再是戰鬥服), 好有FEEL..........:$ 而且造功尚算精細, 上色及QC都算高水準之作, 還有台座, 背囊, 帽, 如意棒, 眼鏡等等配件呢.............真係唔錯呀~正!!{:1_208:}

BOXART設計精美~

主體及配件上色細緻~

:DD:DD:DD:DD:DD
買買買係咁買....... :x:x:x

貴唔貴? 2魚內??

(自己上網SEARCH後: $12X, 真係買得過..................!!!!!){:1_208:}
同意樓主所講
造型同上色都很好

個座d字有理顏色就更好{:1_203:}{:1_203:}
上色都唔幾錯~~~~~~~~~
同龍珠FANS SAY個:65::65:
S20081997 發表於 23-9-2013 11:46 PM

:43:....................:43:
買買買係咁買.......
可變戰士 發表於 24-9-2013 12:42 AM

你唔係..........快d幫我搵mt啦............:34:
貴唔貴? 2魚內??

(自己上網SEARCH後: $12X, 真係買得過..................!!!!!)
馬仔 發表於 24-9-2013 09:41 AM

係呀馬兄, 真係好鬼抵玩, qc上色又正~:)
同意樓主所講
造型同上色都很好

個座d字有理顏色就更好
a_c_e06 發表於 24-9-2013 09:57 AM

真係又抵玩又正, 如果個座有顏色真係prefect喇.........可能for自己diy........:43:
上色都唔幾錯~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 24-9-2013 10:12 AM

上色真係算detail喇..........絕對唔差.........:71:
同龍珠FANS SAY個
EDMONDLUN 發表於 24-9-2013 11:41 AM

edmond兄, 我邊有得同你地比吖..........龍珠我只是喜愛先會入, 收藏很少~:78:
回復 13# ray文
師兄,龍珠組立式呢條LINE,質素高,又夠大隻,價錢又抵,係我既至愛!!:35::35:
可惜近年龍珠PRODUCTS已經少左好多:42::42:
回復 14# EDMONDLUN

我都以為"神與神" 之後會有一大堆高質素Product 推出添...
點知又無乜... 呢個系列算近期最好了!!