Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 造形天下一武道會3 - 孫悟空

回復  ray文
師兄,以後多多指教了
EDMONDLUN 發表於 24-9-2013 05:43 PM

唔好咁講啦, 大家交流分享0者~:)
回復 90# ray文

我諗住油d字算{:1_214:}{:1_214:}9
回復 124# EDMONDLUN

師兄連集英社個7隻都齊:):)
Bro E :

lont time no C ,

:71: db collections wor :shiny:
你唔係..........快d幫我搵mt啦............
ray文 發表於 24/9/2013 11:57 AM

我見到Y拍有盒綠色版開過Bid緊, 睇你考唔考慮! :he:

但Bid都唔好幫襯X太郎, 最憎哩啲經營手法, 收人二手壓到最低, 攞上網賣仲貴過全新! :blame:
回復 127# S20081997 hb4(,of2vd1
師兄,你好:77:
BROE係咪講緊我???:shy:
今日係公司冇野做:o
同另外2位師兄吹開水,咪POST幾張N年前既舊相分享下咁∼{:1_214:}
回復 126# a_c_e06
師兄,小弟係10000000%龍珠FANS!:):)
唯一可惜係冇入到PART1:79::79::79:
回復 121# ray文
RAY文師兄,唔知點解D相,一次過放LINK就出唔到圖:die:
一張張咁放就出到圖。。。。。。。:(
回復  ray文

我諗住油d字算9
a_c_e06 發表於 24-9-2013 07:17 PM

呢個係比較平靚正嘅做法..............:71:
我見到Y拍有盒綠色版開過Bid緊, 睇你考唔考慮!

但Bid都唔好幫襯X太郎, 最憎哩啲經營手 ...
可變戰士 發表於 24-9-2013 08:30 PM

你賣比我啦..................:63:
回復  S20081997 hb4(,of2vd1
師兄,你好
BROE係咪講緊我???
今日係公司冇野做
同另外 ...
EDMONDLUN 發表於 24-9-2013 10:00 PM

梗係你啦BRO E.............:DD
你D收藏超正呀, 不過有D相有時又睇唔到.............{:1_238:}
回復  ray文
RAY文師兄,唔知點解D相,一次過放LINK就出唔到圖
一張張咁放就出到圖。。。。 ...
EDMONDLUN 發表於 24-9-2013 10:04 PM

又會咁奇怪.................要每張放條LINK先POST到..............:(