Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 新的胸罩,新的人生!

[img][/img]

因為保養單過哂期的關係,有問題的胸罩就無得換啦...

[img][/img]
都係要跌錢上網買過個啱cup數的胸罩...

[img][/img]
戴咗新胸罩之後唔再露隙走光,六合彩先生自信心返哂嚟,
仲同後面兩位弟兄成立咗大胸會之家!
:71:大胸會之家
唔係喎,我張單過左幾日都即時換返戰損胸甲比我喎?!
回復 3# vanhelsing
你就好啦,我張單過左成個月先發現呀~
所以話,一個fit身的 胸罩,係幾咁重要~~~~~:34:
其實過左期都可以換。如果唔換咪放底叫佢返廠!
而且之前HT講過話四月會有貨換(當然HT未必認有呢件事la)。

你可以去到同d staff講。話之前問過,你地話四月會有胸甲換!
睇下佢地有冇貨換,如果冇就放底叫佢維修!

HT的機械人系列(Iron Man 12”figure)一般都問題多多、缺陷多多;正一唔換唔舒服,愈換愈想換。人形系列就正得多啦!只會有小量問題佩件需要更換。所以各位大大定必要第1時間把全部佩件拿出來檢查!!! 試玩㊣㊣㊣㊣㊣