Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.60~~~魔戒黃金騎士~~~牙狼

THX 飛煞兄支持~~~我幾乎一路唱住牙狼首主題曲一路打字架~~~
Somebody_Ex 發表於 18-4-2011 01:05 AM

好有heart:71:
Support下先:71:
Details of 裝著 seem to be far better than this SHF...

Anyways, good report
roundbun 發表於 17-4-2011 08:59 PM
仔細花紋當然好~~~但簡約也不算太差~~~輪廓比較容易確立~~~:)
弱雞金色...
都係裝著型仔好多
一文字 發表於 17-4-2011 10:08 PM
隻金色重係弱嘛~~~:(
大大d相好靚呀!!!
我都有入,我覺得今次牙狼造得好好!
QC好好,我攞起手每一隻都無咩問題!係腰兩邊尖 ...
Gackt 發表於 17-4-2011 10:25 PM
今次隻 OOO 我未開~~~QC 未知如何~~~:DD不過牙狼 QC 係近期比較好 GE 一隻~~~我都無點揀過貨就 OK 啦~~~:DD
SHF就買唔起喇!! 下星期我等我都幫隻裝著影下相先!!!
aeromanCCM 發表於 17-4-2011 10:36 PM
我好期待大家啲分享帖~~~:64:近期我哋區只有 timothy 兄出帖~~~有啲淡~~~:oh:
Support

As a GARO fan, I bought this on the 1st day too, will post a review for shf + e&p + 装著this week
I really haven't post for a long time:35:
零VS鋼牙嗰集到而家我都仲記憶猶新,實在太精彩了!
pein 發表於 17-4-2011 10:38 PM
無錯~~~:)另外第一次轟天出場都好深刻~~~:$
真啊!
實物睇完我即放低。
上下盤 發表於 17-4-2011 11:22 PM
係鋪頭啲白光管底下睇隻色係會無咁閃~~~:( 即係你去首飾店買禮物畀女朋友時~~~都會發覺係飾櫃用射燈照住時真係靚好多~~~但一攞出黎睇就差好遠~~~:DD我個帖寫GE意思大約就係咁解~~~:78:
終於見到隻似D樣QC嘅SHF喇
小武 發表於 17-4-2011 11:56 PM
如果你無講笑GE話~~~呢隻牙狼QC真係好過 OOO ~~~同 CAX 水準差唔多~~~:DD
SHF其中一個超讚既賣點...
F.S.飛煞 發表於 18-4-2011 01:04 AM
如果連呢個賣點都唔得~~~咁笨大真係要檢討吓啦~~~話晒都係全日本最大玩具商~~~:(
最衰唔係電鍍色啦...... :67:

如果唔係真係會好正!!! :71:
好有heart
F.S.飛煞 發表於 18-4-2011 01:09 AM
回味吓嘛~~~講講吓呢套嘢都五年有多啦~~~:78:
Support下先
big9kan 發表於 18-4-2011 01:15 AM
THX big9kan 兄支持~~~:) 你有無買呀
回復 39# Somebody_Ex

冇入呀, 雖然some大d相好毒, 但係呢隻都係pass算:67: 。仲未接受到冇左d雕花...:unhappy:
''那種放在臉上涼涼的金屬感終於回來了~~''
太正了:71:
可否透露下某店割價出貨,係指邊間?
Support

As a GARO fan, I bought this on the 1st day too, will post a review for shf + e&p + &#350 ...
Kenshiro 發表於 18-4-2011 01:01 PM
好耐無上黎啦 Kenshiro 兄~~~:handshake:多謝支持先~~~希望可以快啲睇到你個帖~~~:)
最衰唔係電鍍色啦......

如果唔係真係會好正!!!
威哥仔 發表於 18-4-2011 06:10 PM
SHF 出咗咁耐都無用過電鍍色~~~:38:所所呢隻都無預佢有電鍍~~~無謂第日氧化重麻煩添~~~:DD
睇左你post 中毒深左.今日一定要買解藥

呢隻都幾正架,我都買了它:45: