Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.60~~~魔戒黃金騎士~~~牙狼

好毒
但係無興趣;p
:) ....十卜........不過覺得新不如舊....
影得好金ar~:$
這星期內入佢:*
雖然今日有出MK
不過未有信心入佢
btw,some大既分享報告好值得回味:$
Details of 裝著 seem to be far better than this SHF... :unhappy:

Anyways, good report :handshake:
本人喜愛拉打同時亦很喜愛牙狼o架!!!
pein 發表於 17-4-2011 07:13 PM
THX pein 兄支持~~~:)牙狼其實好好睇~~~就係唔知好似落咗咒語咁無啦啦完全沈晒~~~:(
終於等到 Some兄 的牙狼報告
SHF外型的確較好。可是見過裝著的牙狼,必對笨大的取捨有不滿…
fktuen 發表於 17-4-2011 07:28 PM
大家都有同感~~~如果兩隻GE好處可以合併~~~咁呢隻牙狼就真正值得珍藏啦~~~:handshake:
弱雞金色...:blame:
都係裝著型仔好多
大大d相好靚呀!!!
我都有入,我覺得今次牙狼造得好好!
QC好好,我攞起手每一隻都無咩問題!係腰兩邊尖角位有d甩色,
其他地方都好完美!!
相比起ooo真係抵買10倍呀!!!!!!!
(價錢同ooo差唔多...)
對於唔洗3舊黎講,係近期我買得最滿意嘅shf!!!!!good!!!!!!!:71::71::71:
SHF就買唔起喇!! 下星期我等我都幫隻裝著影下相先!!!:43:
THX pein 兄支持~~~牙狼其實好好睇~~~就係唔知好似落咗咒語咁無啦啦完全沈晒~~~
大家都有同感~~ ...
Somebody_Ex 發表於 17-4-2011 09:02 PM

零VS鋼牙嗰集到而家我都仲記憶猶新,實在太精彩了!:71:
Support some大~~你影得Garo好靚呀,靚過實物好多
timothy276217 發表於 17-4-2011 05:45 PM

真啊!
實物睇完我即放低。
終於見到隻似D樣QC嘅SHF喇:$:$
好毒
但係無興趣;p
JOKerK 發表於 17-4-2011 07:29 PM
點都好~~~多謝支持~~~:)
....十卜........不過覺得新不如舊....
323 發表於 17-4-2011 07:31 PM
THX 323 兄支持~~~:77: SHF 好在可以擺姿勢唔會 cast off~~~:DD
今日 photobucket 啲相 load 得好慢~~~:(
點都好~~~多謝支持~~~
THX 323 兄支持~~~ SHF 好在可以擺姿勢唔會 cast off~~~
今日 photobucke ...
Somebody_Ex 發表於 18-4-2011 12:58 AM

SHF其中一個超讚既賣點...
影得好金ar~
這星期內入佢
怪物et 發表於 17-4-2011 07:44 PM
我無改過用開個色溫~~~只係個背景令隻金色睇落會金一啲~~~:)只要隻牙狼金番啲就會幾靚架啦~~~:handshake:
雖然今日有出MK
不過未有信心入佢
btw,some大既分享報告好值得回味
F.S.飛煞 發表於 17-4-2011 08:01 PM
THX 飛煞兄支持~~~我幾乎一路唱住牙狼首主題曲一路打字架~~~:DD