Toysdaily 玩具日報

查看: 8346|回復: 22

[玩具攝影] UC0079 殖民地墜落之地 白色野狗小隊 參上!!!

最近又忙又累...真係玩玩具o既心機都冇乜...都好耐冇出post
到貨也沒有立即去取貨...更別說開盒...

不過我超喜愛GM Sniper II...總算抽了點時間

玩評就不寫了...因為只有塗裝和狙擊槍有分別而已...
也有很多兄弟出了post
笨大有誠意嗎?對不起.....欠奉....
基本武器如步槍...機槍...火箭炮一支也沒有...唉...
人家白色野狗小隊可不是狙擊小隊呢...

狙擊槍是08小隊時的樣式...我其實並不太喜歡...

看08時我還嘲笑這是長距離光束界刀...

對空射擊! 當年就是這樣解決了一艘機動巡洋艦...可怕...

狙擊槍實在不怎麼好玩...玩點別的~~

我可不單是狙擊的喔~~

這是當年笨大博物館一個大型144場景的一幕

我擋!!!

白色野狗專用盾雖然有型...但始終都是元祖盾有安全感!

既然是小隊...沒有3機又怎說得過去呢...一架都不能少!!!!
標準戰仕樣

WITH SNIPER SUPPORT

自護...有種就跟野狗門一較高下!!!

後記: 有人說這是神物...炒了上天...不值這個價錢...
我說...喜歡就好...
我只想...重現白色野狗小隊的光輝
喜歡的兄弟就留個言吧~
你又買咗成個小隊。:Q 佩服佩服∼:71:
3隻:50::71:
我喜歡
但是因為太貴冇入
支持一下
Support :shiny:  just expensive for me.
回復 1# panzer_jimmy
3 boxes!  u hv passion, man!:$
三盒!? 實在好有愛! :$
小弟都鐘意GM, 但價錢實在太貴, 所以最後都沒買到 ...
:71: good!
嘩...大大真有愛阿....:@
頭像被屏蔽
你都好愛小隊化 me too.

正,我又支援,GM小隊

三。。。三只。。。
好似好多人买同post呢只
I can feel your passion pal!  :71:

得1隻~
我嗰隻仲未開盒玩,藍色嗰隻我仲搵緊!