Toysdaily 玩具日報

查看: 14120|回復: 46

[其他] .................................................................

....................................................................................
頭像被屏蔽
嘩!大大!佢係電腦警察入面既路斯化!個套特攝雖然特技唔太理想!不過我覺得有幾段描述友情真係做得唔錯架!
嘩!大大!佢係電腦警察入面既路斯化!個套特攝雖然特技唔太理想!不過我覺得有幾段描述友情真係做得唔錯架 ...
norman0620 發表於 29-3-2011 07:40 PM

感謝 ching 提醒他的角色和動畫名字....do u have those toys ?  and do u know the exactly year of that cartoon in TV?
係就係特攝作品..好似唔係戰隊系列...

是否當年電腦特技好假0個套!!!!
leo2004 發表於 29-3-2011 06:57 PM

thx ching, 我實際上未聽歌這名字~~特攝作品...感謝 ching 提醒
Wow! I remember this.. and I have the Blue good guy. They used to carry brief cases with weapons inside, a very cool series!

add more new link

電腦警察 開場 MV
http://www.youtube.com/watch?v=DXYhhgVozBU

電腦警察 變形
http://www.youtube.com/watch?v=q76mKVGNv8ofeature=player_embedded

我最愛的路斯化變形
http://www.youtube.com/watch?v=EcnWHOqOIjs

天馬'流'星拳~~好funny:34:

今時今日還能夠看到些片段,懷緬一返,已經算是不錯的了!
感謝 ching 提醒他的角色和動畫名字....do u have those toys ?  and do u know the exactly year of t ...
立即註冊1 發表於 29-3-2011 09:24 PM

唔好意思, 係那一年我都唔記得啦!! 記得佢地隊Team叫ZAC!! 木星叫武田真也, 火星叫北條明, 土星叫毛利亮一, 水星叫西園寺!! 仲有個女隊員叫上杉!!
唔好意思, 係那一年我都唔記得啦!! 記得佢地隊Team叫ZAC!! 木星叫武田真也, 火星叫北條明, 土星叫毛利 ...
norman0620 發表於 29-3-2011 10:37 PM

我添加了更多的細節/照片/歌曲 在1#:D
應該係89-91 期間喺亞視度播... 邊一年就唔敢肯定, 女主角如果冇記錯應該係叫千葉美加...
BUT 千葉美加 NOW . . . . .唔可以同當年比,都唔知係咪改裝失敗~~~完全認唔出添呀!
唔敢POST出嚟~~~會女神幻滅架!
好有回憶~ 如果能夠再版~ 必入~! :shiny:
多謝大大分享~! :64:
幼稚園成日睇依加仲記得路斯法套甲叫...路斯法龜甲, 結局好似係主角紅色帶左女主角同路斯法一齊番火星
Thx 4 sharing~!
見你咁有heart, 我專登從新upload過D相(之前flickr相死曬..), enjoy~!

玩具精華區link:
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=75902&highlight=%B9q%B8%A3%C4%B5%B9%EE
Thx 4 sharing~!
見你咁有heart, 我專登從新upload過D相(之前flickr相死曬..), enjoy~!

玩具精華區link ...
聖鬥士紫龍 發表於 30-3-2011 12:46 AM

haha, ching , so Q, i am watching ur topic b4 u  leave message here,