Toysdaily 玩具日報

[其他] .................................................................

當年最愛白色個隻路斯法∼
可惜甘多年都無廠用新技術再出呢個系列既玩具∼:42:
Thx 4 sharing~!
見你咁有heart, 我專登從新upload過D相(之前flickr相死曬..), enjoy~!

玩具精華區link ...
聖鬥士紫龍 發表於 30-3-2011 12:46 AM

ching  , 借問聲照片 A 是88年初版 ? 照片b 是98年再版 ?

A

B
講真, 我個時超級喜歡架電單車:handshake:

但個時身家得60 , 1係買呢架電單車無主角, 1係買主角無架電單車:o

回復 17# 立即註冊1

Correct~! 初版包裝靚過再版好多~!!
我都有睇~
人設一般,但D喼就好正!仲有地下管道送過來!!

得閑等我執番005, 006 兩個喼出來先
.....有20咖啦,我都有睇過,仲有追tim,我記得,我有其中一款武器:56:
頭像被屏蔽
正,以前亞視播個陣,成日追睇...
正ar~
小弟以前有個可換裝的“綠戰士”(抱歉5記得距個名),幾大隻下,不過已經不知去向
5知有沒大大都擁有過呢?~
呢套唔錯,我當年都集集追看:71:
毒物...:handshake:
有無大大記得... 為什麼只有紅色可以再變出大技?
thanks for bringing up the memories, I used to have the red one and the green one too :43:
我都有睇~
人設一般,但D喼就好正!仲有地下管道送過來!!

得閑等我執番005, 006 兩個喼出 ...
-(0_0)- 發表於 30-3-2011 02:11 AM

wa, ching, i want to see ur 兩個喼

my 喼 disappear la :$
有無大大記得... 為什麼只有紅色可以再變出大技?
yelland01 發表於 30-3-2011 09:39 AM

because he is team leader ....i guess :x

http://www.youtube.com/watch?v=ilzy8CdJXXI&feature=mfu_in_order&list=UL