Toysdaily 玩具日報

[詢問] 新手HT取貨問題 (Mark 6)

我想問問HT取貨時, 職員係counter後取出的貨是否其他人的退/換貨? 係咪係大箱包雪梨紙既貨先係新貨?
Mark 6 d QC 問題係之後既貨係咪已經解決曬?
因為小弟等緊mark 6, 好驚食sad, 純粹了解, 多謝解答 :64:
過程唔係咁得人驚既,你好難知佢邊盒打邊盒
總之預左係shop到check 完就拎去對面公園又好 Cafe又好
細心再睇一次,正常都唔洗走多轉:77:
其實睇你自己要求, 有D 人要求好高, 少少野都要換, 有D 覺得無傷大雅, 睇唔到就OK

我自己除左好明顯睇到既之外, 都唔換GA LA, 換又要受佢地氣! 好煩, 又要行來行去

同埋係店都CHECK 唔到D 乜, 比你開幾盒, 一陣以為完美, 原來後面花左....慳番D時間番去自己CHECK 啦
其實在店內最緊要check 下個面相有無問題
另外你唔開盒無可能 check 到
所以唔使學D人左揀右揀,找個地方開盒慢慢 check la
開盒咪check  到,  唔駛worry!     HT 有大量SAD 件同你換