Toysdaily 玩具日報

查看: 6340|回復: 19

[分享討論] 你地會唔會考慮淘寶訂野

多數銷售量高既都唔會有咩問題 有好多間都賣日本野既 上淘寶訂野既好處係訂金平:p 多數都係 $50訂 訂野都係幾個月咁耐 唔洗玩具未到手就要俾咁多:) 不過有錢人或想比住人洗例外  計返人仔都係差唔多價錢
不過我只係買過現貨 有雪梨紙仲四角完整:$
唔會了,訂過幾次番黎d盒都溶溶爛爛
回復 2# 神話魔人

你同D皇冠定係鑽石訂?
上淘x訂不如去鴉烏,去鴉烏不如找一間相熟店舖訂,
始終舖頭會穩陣一些.........
上淘x訂不如去鴉烏,去鴉烏不如找一間相熟店舖訂,
始終舖頭會穩陣一些.........
Sun$hine 發表於 16-10-2011 08:32 PM

Yes you are right !
你話香港冇就話,有點解要呢?如果件野有事,好麻煩
淘寶 拍賣資料常有虛報失實,
        購買入數方法又複雜,
        向買家查詢又麻煩.
我上次訂隻老變而家佢冇貨但係退訂退左成仲幾月都退唔到比我:angry:
我上次訂隻老變而家佢冇貨但係退訂退左成仲幾月都退唔到比我
tonylee12003 發表於 16-10-2011 09:29 PM

下!收錢快、退錢慢!PK la
回復 6# Getterdragon

而家唔複雜了 7-11都有淘寶充值券買 不過我係貪佢比少D訂 唔係一次訂幾隻都冇左好多錢洗:oh:
回復 7# tonylee12003

佢唔退錢你兇佢搵淘寶介入就會即退了
頭像被屏蔽
我响淘寶買過幾次figure或相關嘅嘢都無問題出現過.
如果價錢ok嘅我都會繼續.
頭像被屏蔽
我都係淘寶買過幾次野..TF D散貨都幾底..
不過自己要識搵D靠得住既店..
如果連盒就有心理準備..因為大陸D速遞唔會就住D件貨..
NEVER ~~~~~~~~~ 中左黑店賣假野 SOSAD
不過明知係次貨. 如同女人街既貨就OK
因為好平.. 大量入仲平. 平到你唔信