Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DOM玩具繼續玩 ~ Review大放送 - Topspin

dom玩具真係越玩越有愛
今日入手Sentinel prime, sidewipe同topspin
sideswipe本來只係撘單, 結果玩落都唔錯!

先影一影合照

裝上mechtech之後...

感覺今次博派人丁壯大得好緊要
買到既大都係博派, 如果全部都有出現, 應該都幾一面倒
我反而係希望今次可以講下博派內部既問題
因為有Sentinel prime呢個問題人物出現, 內亂一下應該會幾好睇~

"The thrill is in the journey."

因為今次有roadbuster, 一直以為佢會係Whirl (玩G1既朋友應該會明..)
結果原來係TOPSPIN
不過都無所謂吧, 入到MOVIE又係一條好漢
之前係乜水都無所謂了 XD

TOPSPIN係今次入手最愛一隻

先講車

所有槍都可以拆

基本上係科幻既SPORT CAR
我自己超鐘意
有型得黎又有機械感, 有D好奇DOM入面佢會點出場
唔知會唔會有未爆甲既狀態?

變形!

又係中級難度左右, 但變得好順, 唯一唔明係背包果堆野點變?

人形先係重點
好有型, 我連個頭都鐘意, 好有黑人高頭大馬feel
應該會係好hit pop既角色

先頭好唔like佢無手, 得鉗(正因為咁我以為會係whirl)
但睇真d! 佢係有拳頭的!

mechtech係一把鉗槍

可動...睇圖吧

望乜呀望?

總之好鐘意, yo!
背后 就是这样变了=可动炮塔
法老王頭:71: