Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Toybiz Ironman Hulk Buster VS 炒價 山口 IM mk6

[ 隱藏 ]
一日最衰都係Hasbro,走去出MU,令到ML變龜速
搞到我冇ML買,又見到MU有d ML冇出過嘅角色,所以先會踩咗落去啦....
但最近公佈咗ML下年會全力回歸,連BAF都回歸~!!!!
所以決定唔玩MU啦~ 只keep同買自己鍾意嘅角色算喇~ 例如嚟緊隻Scarlet Spider真係必必必必買!
留返d彈藥買ML~~ 呵呵呵呵~~~  
Devil_Fudou 發表於 2-3-2011 01:58 PM

你呢句有d心動, 有list話出咩角色未呀~?
你呢句有d心動, 有list話出咩角色未呀~?
車仔 發表於 2-3-2011 03:52 AM

暫時只公佈咗Modern Thor(今年SDCC限定),同Bucky Cap
第一隻BAF係Terrax,Galactus嘅打手之一,實力超強!

暫時只公佈咗Modern Thor(今年SDCC限定),同Bucky Cap
第一隻BAF係Terrax,Galactus嘅打 ...
Devil_Fudou 發表於 2-3-2011 05:01 PM

Terrax正呀~!! 之前Infinity trilogy就已經好like呢個角式, 好大叔~!! haha~~
唔好離哂題,各位6”迷又覺得隻山口mk6出成點呢?
Terrax正呀~!! 之前Infinity trilogy就已經好like呢個角式, 好大叔~!! haha~~
車仔 發表於 2-3-2011 04:04 AM

識貨喎~~~ Cosmic嘢唔係咁多人識貨~~~:$
唔好離哂題,各位6”迷又覺得隻山口mk6出成點呢?
gumng 發表於 2-3-2011 04:15 AM

係喎係喎~!! 一陣又俾人掉走個post喇~~~~

我未見過隻Revoltech嘅實物呀
不過睇相都係覺得身型比例怪怪地
學Duraxyll兄話齋,日本仔出鬼佬嘢多數都麻麻,掉返轉亦一樣
山口造型又怪怪地, 講擺爆地姿勢,孩記6”mk6都擺到,都唔明佢有幾勁,同因咩事炒到噤貴?
呢隻hulk b ...
gumng 發表於 1-3-2011 12:15 AM

可能可以同其他山口換parts玩 , 所以貴d
係喎係喎~!! 一陣又俾人掉走個post喇~~~~

我未見過隻Revoltech嘅實物呀
不過睇相都係覺得身 ...
Devil_Fudou 發表於 2-3-2011 05:22 PM

實物其實唔錯,比預期中好,由其係金屬色,好得!
問題係炒得太狂,唔想入貨!
識貨喎~~~ Cosmic嘢唔係咁多人識貨~~~
Devil_Fudou 發表於 2-3-2011 05:20 PM

哈哈~~
Silver Surfer係我至愛, infinity trilogy我有睇晒, o個時咩marvel漫畫都睇~
(我識個老板, hehe)

所以cosmic o野我都知dd, 另一個至愛就係Nova~!! HAHA~~
其實Adam Warlock都ok, 不過太唔穩定, 所以對佢印象麻麻~
(聽講近排轉形象會發威, 希望會反彈啦~~)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
好, 離題完畢~~~

revoltech ironman我仲未有機會見到實物, 不過睇d report我有保留~
除o左effect parts之外, 整體比例同外觀我都係鍾意美國佬o野多d~~

如果有機會玩下就好啦~~ haha~~
哈哈~~
Silver Surfer係我至愛, infinity trilogy我有睇晒, o個時咩marvel漫畫都睇~
(我識個老板, he ...
車仔 發表於 2-3-2011 04:32 AM

我同你喺呢度繼續傾啦不如,唔好再離題啦

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-137854-61-1.html
想睇玩具相多過睇字.....唔該
我都要影翻張來支持ML∼∼!
我呢隻係2手貨,所以無飛行板!!
聽聞呢隻當年係死貨,依家竟然被炒高!!
gumng 發表於 1/3/2011 11:21 AM

no 飛行板 may be it is mickey stock~
quote]我都要影翻張來支持ML∼∼!
mr.elljay 發表於 2-3-2011 07:19 PM [/quote]

飛行板啊........:sad:
no 飛行板 may be it is mickey stock~
玩具Kenny 發表於 2-3-2011 10:28 PM

我隻係格仔鋪買回來, 係老鼠貨都唔出奇!!