Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Toybiz Ironman Hulk Buster VS 炒價 山口 IM mk6

如果只係計mu,我都有成7-80隻,都唔算小冂
啦!
gumng 發表於 1-3-2011 08:18 PM

ok la...6" i already have this number...heehheeh, but cannot compare devil dai.
he has a basement for his toys i remember
ok la...6" i already have this number...heehheeh, but cannot compare devil dai.
he has a  ...
Grimlock 發表於 1-3-2011 08:37 PM

我記得, 佢成個 basement 都係玩具, 超有個隻!!
回復 32# gumng

he has a cupboard full of ML 6"!:handshake:
如果只係計mu,我都有成7-80隻,都唔算小冂
啦!
gumng 發表於 1-3-2011 07:18 AM

咁6"呢?
回復  gumng

he has a cupboard full of ML 6"!
Grimlock 發表於 1-3-2011 08:52 AM

Marvel 6"我有350+隻:shy:
我記得, 佢成個 basement 都係玩具, 超有個隻!!
gumng 發表於 1-3-2011 08:32 AM

有條毛咩.... 我個basement同d玩具係用債堆砌出嚟㗎,d債還咗幾年仲未還得晒:70:

我早兩晚先幫個basement影過晒d新相~~ 應該呢兩日會post~:43:
呢隻之前d人唔識貨....曾經有2次低價!
第一次係佢07年吉吉跳樓....盛惠30大元~~
之後深水埗有loose...無盒都係30大元.....

係電影一上.....即刻升上神枱!!!!  都係果句有心買要及時~~
有條毛咩.... 我個basement同d玩具係用債堆砌出嚟㗎,d債還咗幾年仲未還得晒
...
Devil_Fudou 發表於 2-3-2011 03:31 AM

350隻marvel toy 仲未計其他玩具,噤都唔算有?
6”我得8-9隻,全部movie iroman,基本上已經佔據咗,我可以display嘅所有空間,唔敢再亂入貨了!
350隻marvel toy 仲未計其他玩具,噤都唔算有?
6”我得8-9隻,全部movie iroman,基本上已經佔據咗 ...
gumng 發表於 1-3-2011 08:24 PM

點同呢,d玩具我儲咗成十幾廿年~ 而且近呢幾年用嘅錢都係借返嚟....
你如果好似我一樣咁周圍借錢嘅話,你都有啦~~

回正題,你先得8-9隻6",你憑咩話以前嘅Marvel figure嘅可動比Hasbro強十陪?

我有睇其他朋友的toybiz玩具佈告, 所以都知知地
我所指的可動強10倍, 是比較 hulk buster 6" & 3.75" 之間!!
呢隻之前d人唔識貨....曾經有2次低價!
第一次係佢07年吉吉跳樓....盛惠30大元~~
之後深水埗有loose ...
玩具烈士-奇雲 發表於 2-3-2011 03:38 AM

嘩!! 係我依家的三份一, 真係低處未見處!!
回復 39# Devil_Fudou

我諗可動性呢樣野唔係用數量來定。

應該用最可動的toybiz年代 figure同鞋廠可動性最強的對比。

我投toybiz一票, 果隻18寸蜘蛛俠已經贏晒。鞋廠都唔知拎咩同人鬥。
我有睇其他朋友的toybiz玩具佈告, 所以都知知地
我所指的可動強10倍, 是比較 hulk buster 6" & 3.75" 之間 ...
gumng 發表於 1-3-2011 09:10 PM

用6"嚟同3.75"比可動就更加唔公平添啦....

你知我玩6" 玩具小, 而且topic 係 講 hulk buster 而不是 講 marvel 玩具, 用兩隻同款的玩具去比較, 有什麼問題??
你知我玩6" 玩具小, 而且topic 係 講 hulk buster 而不是 講 marvel 玩具, 用兩隻同款的玩具去比較, 有什麼 ...
gumng 發表於 2-3-2011 10:32 AM

i smell gun powder....buddies, calm down!