Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT : 造 狗 難 過 造 人 !!

見到隻狗突然訂左+1
話哂都叫Predators系列...隻classic應該係跟Predators入面果隻啦..應該ng會跟返P1...
HT一向做野"戲入面有 ...
pathk 發表於 28-2-2011 04:35 PM

X2 :71:
我都未上去look下....唔知隻狗夠唔夠惡相:43:
覺得多隻狗加貴2百幾唔係問題

但講真,大家唔覺得隻狗整得好樣衰>???色又太綠太深,冇關節,四腳唔係點晒地(雖然ht可能預有人放情景,但我相信大部分人都係放平地),動作冇霸氣.....

呢隻14吋附屬品size緊有返咁上下,但問題係造型好有問題,你如果轉個模,我包保即刻更多人訂,外國論壇d鬼佬都鬧緊隻狗好樣衰.
我只係想佢出返classic 嗰隻啫:42:
classic個隻咪同州長&billy一齊出左lor!:58:
不過唔夠14寸高.....:63:
回復 49# 六弦操縱魔

我剛剛煲番隻PredatorS,唯一不滿係隻狗個棚牙唔夠突出,因為戲裡面隻野棚牙勁突,露好多牙肉出黎,HT個隻唔夠lor....「早舌」都多舊魚,隻狗其實加關節都唔會影響美感,又可動兼增加氣勢!唔好話佢地想掠多d。大貨到時隻狗又出現“唔掂地”,又有退貨潮!!
classic個隻咪同州長&billy一齊出左lor!
不過唔夠14寸高.....
買買買 發表於 2-3-2011 01:08 AM

嗰隻都未夠大隻:55:
不過我已經覺得P 仔係出得最好既Predator:71:
會出埋Classic Predator就好啦
可能會係出 DX 版本既 P1?

如果真係出同 <<Predators>> 電影內那隻 Classic
那各沒買P1而希望以平價買"一樣"的P1 可能會失望
因為正如各師兄已指出
Predators內的classic比 P1 少了很多配件,戰利品,腰包,和左邊少了個肩甲 (以HT作風,不會電影無的也造出來吧)
甚至為了突出這隻與P1的不同,可能只有戰損的頭盔,沒可能重出原整頭盔吧...

所以所謂的更多配件應該是情景上的配件,還有留綠色血的頭
但應該不會重出一隻P1加個戰損頭盔就當係Classic