Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT : 造 狗 難 過 造 人 !!

回復 26# guitarjimmy6666

我都唔知了, 照字面睇只係一個有"括住"另一個無. 佢第一段如果講 "....3隻新血獸埋齋之作...." 咁就易明好多了.
話哂都叫Predators系列...隻classic應該係跟Predators入面果隻啦..應該ng會跟返P1...
HT一向做野"戲入面有 ...
pathk 發表於 28-2-2011 04:35 PM

HT一向做野
"戲入面有就好小跟足, 戲入面無就一定跟到足"

:66: :66: :66:   好句~~!!!
成setTracker已經超出我預期的好,Joseph~ 今次我會"強烈地"支持你:78:...希望Classic o既面具和頭都跟足d~
果然係一隻好狗
ON.CC 要檢討下呢批相,大包圍光源影到好膠:42:
受人錢財,替人消災,唔好倒米先得架:38:
Tracker 應該是最後, classic 無望啦

from facebook :
Toy Hunters &#8206;<<鐵血戰士S>>壓軸最後一隻擁有最detail裝甲o既長牙追跡者 Tracker Predator同隻異界獵犬 Hound開始收訂喇! 實物樣辦都到左 Toy Hunters~ 你又能吾能夠忍住恐懼,逃避佢地兇群追殺呢?
回復 36# kingofhero

幸好廠商已表示《Predators》「埋齋」之作原祖血獸會補送大量配件,擁躉們惟有暫時忍耐。
原祖血獸o係套戲度都冇用過住何配件,HT唔通又可以bypass電影公司,自己出D配件(重要大量)比佢?:58:

Joseph還補充:「原設計關節都藏有Ball Joint,但考慮到此舉會減低美感,最後才將活動能力取消。」

吹水,Predater隻手咪又係咁樣, 唔通你又做fix arm? 夠薑你就show D 原設計關圖比人睇&#21523;:45::67::ar:
回復  Gretzky99

最大分別...
P1身型修長,Classic肥矮...Classic個Mask下巴位超闊...身上冇骨頭裝飾 ...
MAX 發表於 28-2-2011 04:00 PM

其實會唔會做到見到成條紅線射出唻個種燈呢??( 唔知點叫,可以射到好遠個種紅光)
其實會唔會做到見到成條紅線射出唻個種燈呢??( 唔知點叫,可以射到好遠個種紅光)
E神 發表於 28-2-2011 10:19 PM

laser pointer....我故應該唔會喇...哩種野對眼睛始終有傷害性...
HT應該唔會加佢入玩具度...

自改啦~~
laser pointer....我故應該唔會喇...哩種野對眼睛始終有傷害性...
HT應該唔會加佢入玩具度...

自改 ...
MAX 發表於 28-2-2011 10:32 PM

有都幾型~唔知有冇大大有改到呢~
回復 38# evilalive

有關節,成本肯定多過冇關節啦,而且呢隻野外形真係麻麻,仲要賣貴咁多,擺明谷你買左頭兩隻,呢隻唔買唔得啦。
原祖Predator唔係已經出左?:58:
:73:實物隻狗好狗大隻!
回復 42# coldstone

:71: