Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT : 造 狗 難 過 造 人 !!

「埋齋」之作
Last 1 隻
毓民MKII 發表於 28-2-2011 10:56 AM

Last 1 隻應該是

classic係predators既classic wor, 唔等於P1 classic wor :30:
Predator Classic, Predator 1 其實不完全一樣
Classic Predator

Predator 1
Predator Classic, Predator 1 其實不完全一樣
Classic Predator

Predator 1
Gretzky99 發表於 28-2-2011 01:49 PM

classic 好似肥左:58:
=.= 差吾多樣都ok 啦....好過買p1 貴到呀媽都吾認吾到~~
我咩都唔要....只係想要番Falconer同Tracker個樣......唔想佢地冇面做人...

佢上面講 "當《Predators》上映之初,HT亦明言會將戲內血獸全部做晒出嚟,頭炮Berserker叫好叫座,其後Falconer亦Keep到銷量;作為埋齋之作嘅Tracker,就多隻獵狗做賣點,令粉絲欲罷不能。
"
但又話"幸好廠商已表示《Predators》「埋齋」之作原祖血獸會補送大量配件,擁躉們惟有暫時忍耐。"

咁到底係有classic pred 定無? 邊隻先係last 一隻?
「埋齋」之作.........一定要俾到我地驚喜

加油:71:
頭像被屏蔽
Classic Predator同Predator 1左面少左塊甲
佢上面講 "當《Predators》上映之初,HT亦明言會將戲內血獸全部做晒出嚟,頭炮Berserker叫好叫座,其 ...
jeffloh 發表於 28-2-2011 03:18 PM

我估佢意思系tracker 系新predators 最尾一隻......原祖血獸系predators 套movie 最尾一隻~~
回復 18# Gretzky99

最大分別...
P1身型修長,Classic肥矮...Classic個Mask下巴位超闊...身上冇骨頭裝飾品...冇腰包...
實際上,P1係巨人...比Berserker更高....睇返兩個特技演員嘅身高資料就知...

另外,故事上更加唔係同一隻Predator,一隻在Dutch面前自爆而死..
另一隻比Berserker斬頭死....

不過,如果HT出Predators中嘅Classic...希望HT用P1做藍本去出....
Classic太肥喇.........:70:

配件方面,超希望HT可以做到以下功能....
個醫療盒內嘅工具可以分拆出黎....舊版只係浮雕....
肩炮造返分拆式....舊版唔拆得....
手刀除左可申縮之外...可替換成張開形狀(叉住Dutch頸時形狀)....
比多幾對唔同款嘅手掌...
兩個Mask....一個無損,一個戰損...
可以嘅話....左手自爆裝置加LED...
靚靚情影地台....
回復  Gretzky99

最大分別...
P1身型修長,Classic肥矮...Classic個Mask下巴位超闊...身上冇骨頭裝飾 ...
MAX 發表於 28-2-2011 04:00 PM

地台應該會有,戰損Mask我覺得係vip 禮物
classic remake 的話...
我就要入坑了...
話哂都叫Predators系列...隻classic應該係跟Predators入面果隻啦..應該ng會跟返P1...
HT一向做野"戲入面有就好小跟足, 戲入面無就一定跟到足" ...所以好想知有乜parts