Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 你手頭上有無一條完整的 line ?

1. SIC, miss 2 except Decade.  
2. GFF
3. GFFMC
4. HCM Pro miss 1 except Destory Gundam
5.  ...
Douglas.M.Saint 發表於 27-2-2011 05:33 PM

變態佬:@
每一條line都唔齊, 所以唔會特別去追, 小弟較專嘅收藏有...

1. 超合金 (合金魂有, 新世紀合金又有, brave合金都有!總之有愛先買, 唔會追)
2. 超像可動JO JO (差唔多齊, 不過冇咗一兩隻限定)
3. 極魂 (暫時齊, 除咗限定透明響鬼同龍騎)
4. Revoltech北斗 (又係冇限定)
5. 最近中毒嘅nendoroid petit, 不過真係好得意先入

其他乜都會買D, 扭蛋盒蛋呀, Figma呀, Batman 6", Tomytec車仔等等, 有時都幾頭痛買到冇地方擺!
頭像被屏蔽
我最齊o既line係SD GUNDAM FULL COLOR...
由STAGE1到63...飛起哂D THE BEST同埋D同模不同色/透明特別版~
我想儲 shf robot魂 之類 line 時, 有好多限定真係唔想要, 但又唔可以當佢無出, 好唔甘心
回復 29# humanspider
請問黑色巨人裝置右邊果兩隻係乜?前面果隻睇唔清楚,後面果隻無乜印象...
DX 合金的Macross,
但儲到有D 悶,電影版O個幾隻同原版O個隻得少少甲唔同,
又一隻。。。
我幾乎淨買老變都唔可能齊line,又美版日版限定版Botcon版抽獎版fansproject版CrazyDevy版Movie改版又改版... 但其實買齊新出普通版都死人:72:,一定要揀黎買。:67:
超造形魂monster hunter:shy:
唔齊一套唔好睇
回復  humanspider
請問黑色巨人裝置右邊果兩隻係乜?前面果隻睇唔清楚,後面果隻無乜印象...
rekt 發表於 27-2-2011 09:35 PM

Dr. Bekas and Tube.  Limited edition of BFC!  :71:
變態佬
呂品器 發表於 27-2-2011 09:11 PM

唔顛點做版主呀?  :(
其實各位大大玩咩line都無分別, 最終同最完整都係玩bandai line...:34:
開的line很多,但我可以自豪的說,我沒有儲齊任何一條!

因為并是line里所有的商品都值得買(比如造型不好,工藝差,先天結構設計不良,無愛等等)

用一句北京的老話說,就是“差不多就行了”
shf龍珠line佢唔再出,但我入晒三隻算唔算完整?:44:
shf龍珠line佢唔再出,但我入晒三隻算唔算完整?
yugi 發表於 28-2-2011 10:29 AM

魔神英雄傳 300 yen 旦 !!