Toysdaily 玩具日報

查看: 14259|回復: 39

[玩具報告] War Machine 斷腰.........................

鷹面 : 睇你個樣好打得wor......
.
.
.
.
.
.
一秒後
.
.
.
.

鷹面 :  wa..大哥..ng好賴我wor..我輕力點一下ja....

強壯的上身同堅壯的下體就係靠一個扣仔扣住....

玩完.....

唉...自問玩左咁多年12吋..真係無點試過玩爛野 頂多係以前d士兵玩甩扣呢d濕碎野野...基本我擺好個pose就會企定定....就係尋晚晚..我只係用小小力轉一轉佢條腰....就咁.......:79:
真係估ng到HT呢隻WM...外表剛強 內裡脆過蝦條 我個fd之前斷腰..我重笑佢 : wa..你真係用隻WM對打呀 咁都玩得爛...點知而家到我...

我想問隻野過哂保養  HT重有無得維修  :79: 唉.....
:no:死狀好恐怖呀
死狀好恐怖呀
大舊金 發表於 17-2-2011 04:14 PM

整斷果一刻...我個表情重恐怖呀 :79:
頭像被屏蔽
你點都攞返去先  整唔整得都有個知字
Artoo 發表於 17-2-2011 04:16 PM

今晚打去問下:56:  唉.....
:@
sorry to see that happen... it is shocking.
而家d12吋真係當胸像玩算, 超化學,  以前細過d GI joE , star war點玩都唔爛, 而家D嘢靚咗, 精密咗, 但大前提要襟玩
Probably because you turn it over the design limit of the joint.
鷹面 : 睇你個樣好打得wor......
.
.
.
.
.
.
一秒後
.
.
.
.

鷹面 :  wa..大哥..ng好賴我 ...
lili 發表於 17-2-2011 04:12 PM

講真,佢應該用粗一點的扣吧,
真係怕有一天會發生.,,,,,,
到時就變成 war m 戰損死亡 VER. 了,,,,,,,,,,,,,,,,,
嘩!咁ironman vi經常要玩變身好大力咁拍隻殘廢手同正常手對換,又要扭晒腰玩爆地,咁玩法怕唔怕震斷條腰?
嘩!咁ironman vi經常要玩變身好大力咁拍隻殘廢手同正常手對換,又要扭晒腰玩爆地,咁玩法怕唔怕震斷條腰?
wiswis 發表於 17-2-2011 05:44 PM

總之要小心la>…...
回復 8# RRAAYY

Not necessary, mine was broken on my first careful twist.  I suspect it has been fractured (dropped on the floor by worker? Weak Join?) before putting into the box.

HT exchanged that for me long time ago.  I am happy...
ht越來越似eb(多崩損)同medicom(般脆弱) :ice:估不到咁快就要嚴選ht item:49:
睇見都心酸.....
:50: 十八歲?卜卜脆!
:69: 孤注一扭…以後唔敢!