Toysdaily 玩具日報

[其他] Hot Toys 主 腦 : 做 Figure 要 夠 癲 !!

cool!!
4 隻ROCKY, 無敵。。。。。
回復  gekigoke
我都試過  全部都係甩甩漏漏問題
Artoo 發表於 17-2-2011 09:49 AM

吋換來換去, 好煩呀
情願QC 好D   唔駛換
我有2隻MARK 6都未攞..:45:
頭像被屏蔽
所以佢畀人換  都係想盡量塞住d人把口 等唔好咁多人嘈  我唸佢肯換  總好過唔換  不過如果真係唔換  佢再差 ...
Artoo 發表於 17-2-2011 03:57 PM

十分讚同
好想「蛇叔」快D 出...
:shy:
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿
所以佢畀人換  都係想盡量塞住d人把口 等唔好咁多人嘈  我唸佢肯換  總好過唔換  不過如果真係唔換  佢再差 ...
Artoo 發表於 17-2-2011 03:57 PM

但係數出黎最有心既公司已經冇幾多......
講到尾唔係追隨公司,而係買想玩既玩具...
好似鍾博士咁,我覺得佢係ok既,但係個人冇愛,買黎做咩?
回復 69# neo.L

:71:讚同!就好似eb將會出個隻LEON,我超鍾意個造型同角色:handshake:,造得似我就敗!哩得佢邊間公司出.......
最認同 HT 的確帶領左成個 12 吋世界進步
雖然軍事Figure助我們打響名堂,但那時已屬水尾..

水尾???? 只能說事實軍事Figure同出電影figure利潤天同地比...我都好明白..俾我係老細都選電影figure呢條路啦....
軍事Figure一向都有一班人支持...件野係出得好的話 點會話水尾???SS,DID果d..一路大把客路....Howard你自己問心諗下啦...HT尾段出果d軍事Figure看得出無心機 parts不停炒冷飯 d料縮哂水.只能用一個字 "hea"... 呢d貨色!我都無再支持...緊係小人買啦.
我覺得我們身為港人都幾幸福, 可以做會員, 可以第一時間取貨, 有問題可以更換, 試想想外國的玩家要等代理翻貨, 有問題又唔知點換, 而且價錢一定比我們貴.
HT 在這幾年的成績係有目共睹既, 始終生產主要靠工人, 有人為錯誤係正常的. 有錯就要認 ( 不要像我地個財爺做了一些超錯既事但唔識悔改 ), 然後逐步逐步改善, 一步一步提昇, 相信掌聲一定會多過怨聲的, 支持 HT !!
快D出張國榮!!快D出張國榮!!快D出張國榮!!
頭像被屏蔽