Toysdaily 玩具日報

[其他] Hot Toys 主 腦 : 做 Figure 要 夠 癲 !!

幅相唔知曾先生真係雕緊定係作狀影相.....
檯面有兩隻P1,個MON入面都似係P1幅圖....
唔通重製新版P1..?
係就正~! 唔該做返足14"高....肩炮可以拆下, 醫療用具唔要浮雕,要真係可以獨立拆出黎....

唔通重製新版P1..?
...
MAX 發表於 16-2-2011 07:06 PM

之前milk話p1會重造
回復 23# williamkk
咁請教大大應該幫襯邊間多D呀:58:
E記,M記, 定SS ????:43:
做返足14"高....肩炮可以拆下, 醫療用具唔要浮雕,要真係可以獨立拆出黎....
...
MAX 發表於 16-2-2011 07:06 PM [/quote]
Total Agree ~:67:
講永遠都好聽的...
佢個真字只造左一部份,
DX JOKER就"真"多D,個頭,衫都好"真",但其他硬件就唔夠"真".
至於其他WOW...
IRON MAN好真??咁身形是"真"漫畫版定電影版來的??
仲有MK V的"平面"裝甲好難睇呀,起伏大D唔只咁平的,癲埋佢啦!!
GHOST RIDER架車咁SIZE是真學行車改出來的??
仲有真係咁有心去癲的就麻煩佢癲埋INDIANA JONES個頭先,現在真係唔似...
順手再癲癲李小龍個BODY,不過呢隻訂左了,佢唔癲我都奈佢唔何...
唔通重製新版P1..?
...
MAX 發表於 16-2-2011 07:06 PM

仲有一樣係....條腰要郁得呀~~~
我唔要Ps 喖d 硬崩崩既腰:63:
仲有一樣係....條腰要郁得呀~~~
我唔要Ps 喖d 硬崩崩既腰
ilovetoys 發表於 16-2-2011 10:09 PM

Barney Ross 條腰郁得, d人要唔郁得......

Berserker Predator 條腰唔郁得, d人要郁得...........

d 客真的很難侍候............:34:
Barney Ross 條腰郁得, d人要唔郁得......

Berserker Predator 條腰唔郁得, d人要郁得...........
...
Gretzky99 發表於 16-2-2011 10:52 PM

邊個要Barney Ross條腰唔郁得呀??? 除左衫就好睇 , 著左衫就玩少好多pose:69:

...
Gretzky99 發表於 16-2-2011 10:52 PM

我一向都要d 腰識郁....唔識郁我買隻action figure 返黎做咩喎....
都唔郁得我買SS or 壽屋d 擺設仲正啦.......

可能低既action figure 我係唔會買架:76:
邊個要Barney Ross條腰唔郁得呀??? 除左衫就好睇 , 著左衫就玩少好多pose
歐比旺.肯諾比 發表於 16-2-2011 10:58 PM

其實要Barney Ross條腰郁得又好睇應該唔難

將胸部軟橡膠延長至腰部就得.......:67:
最緊要開價不能夠癲,要保持清醒:69:
咁多人插HT嘅QC, 所以我吾講同吾插啦。
我要讚吓HOWARD, 我吾係香港人。但係我覺得HOWARD已經為華人喺全球玩具界獲得認同。吾使只係買美國同日本野。
呢幾年HT確令我係玩具度得到好多滿足感!之前我認為1�6啲頭雕好假。 價錢高。 係HT改變我睇法。呢間公司不斷進步。將玩具提升度新水平!絕對係一間有心嘅公司. 並且可以睇見佢一直挑戰新嘢。 IRON MONGER 佢都會出!太開心啦!之前重有BATMOBILE同BATPOD, ED209同POWER LOADER添。相信咗滿意好多人嘅夢想!冇咩1�6公司敢出D咁巨大嘅嘢.
現在係等HT出佢嘅ALIEN QUEEN啫!
坦白講, 我個人認為係今時今日1�6公司中,論質素,包裝,配件,頭雕同價錢, HT係可以取得最平衡。
回復 42# thespawnx

100%認同!:71:
頭像被屏蔽
咁多人插HT嘅QC, 所以我吾講同吾插啦。
我要讚吓HOWARD, 我吾係香港人。但係我覺得HOWARD已 ...
thespawnx 發表於 17-2-2011 12:14 AM

馬來西亞人係厚道 D :71: