Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 說好的Marvel Select Juggernaut

介紹隻玩具之前,先講一段插曲,首先雖然之前訂左,不過都係呢幾日先玲到.....加上聽其他師兄講2007年有一個fans將90年代卡通重新配音惡搞Juggernaut,.點知原來仲有歌手幫佢作左首Theme Song(有粗口的)所以放埋係度比大家聽住黎睇.......
http://www.youtube.com/watch?v=IE1CCskc7Yc&feature=related

外盒

一出盒佢就發揮壞蛋既本色

跟住就到佢係youtube既明句

" Don't U know who I am?"

"I am the Juggernaut bitch"
呢句係X Men第三集都有出現.......

說好的Juggernaut霸氣登場

個頭既戰損其實好睇個工人既手勢因為我揀左五隻,有重手有輕手,小弟就揀左食重戰損既.....

頭部同胸部都有關節(MS黎講真係小見,不過佢腰個關節就無左...)

身體其他有甲部份都有做戰損(其實用銀色做舊化唔係靚d咩?XD)

呢隻MS腳果個ball joint終於可動了,不過可動都係......

鞋底d紋都有做

各比例既Juggernaut比較

難得開左個壇就順手影多d XD 說好的Juggernaut........

(迷之導演初登場)

四葉:點解係說好的??

迷之導演:說好的黎講呢都分好多種....

當迷之導演被轟飛之後........

說好的Marvel VS Capcom??

後記
好耐無玲玩具影相....不過當玩下玩具都好XD今次d路人都係新野,希望大家鐘意,今次主角MS Juggernaut真係好大隻,我個人就好鐘意呢個比例,力量型角色高大d都合理....加上佢好重手,仲要有個背境(雖然係留比3.75用......)面相重要做得幾靚,所以當年入唔到ML既大大可以考慮下呢隻,不過呢隻就無得好似ML咁除面具,所以想幫佢睇下相既大大可能要買特別版啦XD呢隻係小弟除左Rulk,雷神之外好鐘意gei MS,多謝收睇
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
wow...my JJ luc is still in US...
回復 5# Grimlock

your jj luc :66:
:71: nice buy!!
i'm thinking of getting an extra piece to keep~ :he:
这个系列 都是 中看不中玩
真的好正!
回復 7# ed1978hk

too large la...
Nice, support!!