Toysdaily 玩具日報

查看: 15485|回復: 22

[改造交流] 人人都買shf ooo禁有錢~小弟教你整隻又平又靚既極魂ooo

近排好多人係咁插隻shf ooo,小弟沒玩呢條line好耐啦。但見td班師兄係咁落毒,都有小小想再入坑...但個價..嘎!3魚,我沒玩個陣一隻最多都係1xx炸囉。貴到禁離譜?好,我自己整隻強shf既3.75出黎!大家都得假,而家送上簡易製作版!

先搵隻極魂(響鬼最好,昨日2草半買既)

然後搵個自己鐘意既公仔~

就你啦重力聯組(3隻係用好平既價錢買既,平均1草半,多謝個位老闆肯俾我飛左個光頭skull)

身高ok,解體!

家常便飯,切!

試下d位岩唔岩

由於abs膠,所以噴畢地(圖中仲有spider man ultimate)

上色,組合

近睇禁反光,所以要消光'

完成啦~(汗)以下為show time

好多動作都可以做到~

同公仔比較~(好高)

同sipder man noir比較(好矮)

禁好玩,又平,又易整!仲等?開工啦!

NEXT:spider man ultimate,暫定出戰!加極魂進階版製作!(複眼,銳利化同重新上色)

留意!極魂ooo係有一個神祕既功能,睇下d相估下~bye
:77:
:30:
不是3.75呢~
:58:
樓主領小弟大開眼界!
佩服!
:77:
玩具Kenny :差唔多啦
JTOYZ :呢d只對於其他師兄黎講小菜一碟姐
響鬼叔慘被淪為改造素體:(
btw,支持自改:77:
支持 自改~
回復 8# neweasonlss

多謝支持~你地既意見係我既發post動力~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實有冇人睇到佢仲有個功能係for之後?
thx for sharing!
i appreciate your effort :71:
Hot blood ! :58: Support ! :71:
Support DIY~ :71:
我先前都改了隻 Latoratar Combo~ :78:但對手臂就遲遲未改..... :(