Toysdaily 玩具日報

[其他] 黑面王換sad貨,真係受氣

強力支持樓主換到滿意為止
消費者比成千蚊買件玩具
現家係廠家出貨有問題,
出貨前,HT理應檢驗清楚先賣比客
現家換貨,仲要不滿黑面?
黑面的唔係應該係客人咩?
HT should have better QC. thats all so all of us will be HAPPY. I really think EB has a bit better QC. cause they gave me 2 to chooce and within 5 minutes i'm out of the door. BUT i waited for 45minutes for 3 guys checking and checking and checking and not finish checking before i got mine. The sales lady said that the previous day she OT to one o'clock midnight. POOR she.
{:3_139:}
HT should have better QC. thats all so all of us will be HAPPY. I really think EB has a bit better Q ...
oldcake 發表於 9-2-2011 11:28 PM

咁大膽係到讚 EB?小心被插呀!:34:
e 巴打 我都見到換predator wor 係咪鷹面??? 如果係 我都感同身受... 隻野拆開再組裝 ...成隻解體再重組 ...
pathk 發表於 2011-2-9 22:35

無錯,係 Falconer Predator,我地一介凡夫俗子,點會明白啲高人嘅完美標準。

話時話,HT 以後不如學 Medicom 咁封收縮膠,等啲完美主義者只可以 check 盒 (最多比佢 check 埋雪棃紙喇)
how much is the pre-order price of mark VI?
我都見到呢條怪雞,攪到排佢後面啲人等成45分鐘,後來有人嘈,HT先搵多個人幫手換件。呢種怪雞真係有病。

讚成以後HT用收縮膠。
消費者比成千蚊買件玩具
現家係廠家出貨有問題,
出貨前,HT理應檢驗清楚先賣 ...
quincy 發表於 9-2-2011 10:48 PM

係呀!成千蚊買件玩具!起碼唔可以有花,高可動,重要點郁都唔甩油,
重要可以自我回復(狼人),成千蚊呀大佬!要有十個人幫我換件!
換到隻野會自己行為至 !:66:
其實, 一般攞貨都好少大排長龍, 通常佢預早公佈取貨日期先有.............
排隊換戲飛, 10週年限定, 同今次mark 6.
之前果d多數10個人以下, d人點驗, 都好快攞到貨.
消費者比成千蚊買件玩具
現家係廠家出貨有問題,
出貨前,HT理應檢驗清楚先賣 ...
quincy 發表於 9-2-2011 10:48 PM

十卜:71: