Toysdaily 玩具日報

[其他] 黑面王換sad貨,真係受氣

可能係上層指示呢,明知今水貨QC有問題,咪留難下D客囉.
唔好等你地換得咁過癮丫嗱.
GunBuster 發表於 8-2-2011 08:50 PM

好多大大會係怕左佢地的態度,有野都可能唔換....:38:
頭像被屏蔽
我驁去到,比佢大哈小:59:
頭像被屏蔽
I see
Point of view 唔同,呢句好難避免,
但最重要係語氣態度,一個Sales成功與否就係呢度:38:
頭像被屏蔽
回復 1# Macross.

遇到黑面之霸...Send條link去hot toys CS...留下聯絡方法...以我的經驗他們會跟進.
回復 3# Macross.

HT 黑面之霸 Kevin也不識? 你一定不常去HT門市吧!?
回復 6# Macross.

I think it is the real job for HT to kick 黑面之霸 out of the shop.
其實可能見到咁多驗屍官所以心情低落, 比我都可能會.. 算啦
dogjumpjump 發表於 8-2-2011 21:21

唔肯定樓主講邊個,不過前排果個哥仔係ok冇問題o既~!!{:3_139:}
我只係換左左腳,換完可以即走,但係前面條友玩六神合體(幾盒換埋一盒...)!!{:2_117:}
我等三個字倒,個哥仔都冇野~!!我心諗:舊肥有你一半,以前就上左市~!!:66:

另外今日有條西裝友扮哂野羅條單去話今日收倒電話,點知今日都冇打過俾客~!:he:
明明有排先羅得~!想混水摸魚!!o係度死纏~!好彩新黑面同四眼妹唔理佢~!!:)
回復 13# realclivea

我上年尾向HT投訴亞Ray哥一週後, 他便消失了... 他的契哥黑面之霸Kevin仍在店中浮遊, 不過也不再如以往般玩單雙打客人了...
唔肯定樓主講邊個,不過前排果個哥仔係ok冇問題o既~!!
我只係換左左腳,換完可以即走,但係前面條 ...
trumanso 發表於 8-2-2011 10:28 PM

唔單止D Sales乞人僧,好多驗屍官都十分令人討厭.
以家仲有D思覺失調既,冇咩事都係唔好去HT.
其實QC做得好D !!  都吾使換來換去咁麻煩 !! :45:
唔單止D Sales乞人僧,好多驗屍官都十分令人討厭.
以家仲有D思覺失調既,冇咩事都係唔好去HT.
GunBuster 發表於 8-2-2011 10:36 PM

講開驗屍官,曾經喺HT見過有人拎咗十幾盒睇嚟,仲要盒盒攞去大display櫃嗰邊盞射燈逐隻驗,我排第四嗰陣佢經已驗緊,最後佢同我差不多時間走,都咪話唔恐怖:50:
頭像被屏蔽