Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

好在遲訂....未有得拎姐
改咩名好? 發表於 8-2-2011 06:25 PM

X2:p
ps:睇黎之後隻mark v都係要睇定d先拎貨,費時買一隻figure要走幾轉:49:
嘩大佬個個係咁換parts咁我過兩日去囉貨個盒會唔會係百鳥歸巢垃圾大雜會

咁我想問下我係最早訂個批,張單話30日內要去囉,第二批點都要過30日,咁我唔囉呢批貨係咪會比人取消張單?
回復 77# colanhong

百鳥歸巢:50:
講開換貨........
我有6隻HT產品..........就係
predator (第一次中毒就係呢隻)之後
DX JOKER
ROYCE
BERSERKER PREDATOR
Mark IV
FALCONER PREDATOR
6隻之中係有predator同joker唔洗換(都係買現貨)..........之後個4隻我每次都第一水就訂貨,但就每隻都要換貨:42:
HT啊.........D  QC做返好D啦:53::53::53:
老實講 即場ng拆盒check 難本上好難check到有野!  果度又黑又反光..點望到呀???除非真係表面花到好緊要同缺件啦! 如果你咁都望到背面甩油! 你真係神人啦!我見d人每盒都真係望好耐...入邊d問題好多都要攞上手慢慢看! 好多人check成10幾盒!真係好多餘~其實最後一定要攞上手至會發現到問題...浪費自己同後邊d人時間...我個fd check左5盒 聽日咪又係要返去換parts :34:

如果真係怕要走來走去...最好都係當場表面望下無問題...之出到去係左近搵個地方拆出來慢慢看真! 有問題即刻鏟上去換!重實際啦~
頭像被屏蔽
同埋如果太多驗屍官, 搞到有九成貨要退, 會唔會影響遲訂D人要等耐D??
dogjumpjump 發表於 8-2-2011 07:32 PM

甘我寧願慢慢等啦:38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
剛攞咗,睇咗兩盒個心口都係花的。條女話原設係咁。最後求其攞盒算。唔當眼嘅defect都無所謂。
有冇ching拎左件 爛甲去換到件裝得實既返黎

其實我想知有冇得換
頭像被屏蔽
回復 87# WACOM

佢得果14日有效期..我諗唔等得幾耐

同埋係咪淨係拎個爛甲同張單去就換到  ? 洗唔洗成盒拎返出去  ??
頭像被屏蔽
回復 89# WACOM

佢有冇即場比你試下裝得實唔實  ?