Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
自己本身唔係驗屍官, 不過今次都大意左haha~到我黑仔:(  
請睇相, 大脾邊砌唔入, 因為有條應該組合前要處理既部件未剪走就組裝,
雖然有問題, 但隻mark 6真係好正~

輕輕一郁就成片甩出來 ^^".....上面那條圓柱就係應該組合前要處理既部件未剪走
:50:................what's the exchange rate for mark6?? I'm guessing 3/5??
頭像被屏蔽
我呢啲高危一族,都係唔好去住……
shiine 發表於 8-2-2011 12:22 AM

無錯,你係SAD貨王來~~:73:
頭像被屏蔽
睇到d版友話簡咁多隻都唔滿意同勁多問題重多過mk4

都唔知等第二批貨定去囉而家d剩底d sad貨好,d QC咁差真係有少少想放棄唔囉

大家睇下就知點解.....條柱係吾對窿位, 出模變型所致?!...may be...so sad
E~~~~兩個條柱位都吾同位嘅!
頭像被屏蔽
大家睇下就知點解.....條柱係吾對窿位, 出模變型所致?!...may be...so sad
patdhk 發表於 8-2-2011 02:05 AM

胸甲呢 part 真係離晒大普, 插唔實, 不停咁跌出黎, 玩到火都黎埋!!!!!!!! :blame:
依家上去攞  都預左要換多  如果繼續畀尋日d貨  千幾蚊對我黎講  唔係小數目  點唔完美都有個底線  一 ...
Artoo 發表於 8-2-2011 09:36 AM

我同您一樣, 選好多盒都唔得, 頭部真係唔得, 金色面罩有毛, 上色唔掂, 崩面既我都見到........... 我開頭簡果幾盒, 最恐怖既地方係, 盒則邊滿佈手指毛, 好似比人倫左幾廿次咁........, 唔使睇內容都知出事..................

唔靚仔果d貨, 轉頭又比人簡, 有咩辦法唔個個睇幾盒, 琴晚排隊實耐..........

我見到直頭有大大講明, 唔要佢櫃檯後面果d貨, 要開箱入面果d.............
尋晚經過hottoys望到有幾個人攞隻mark6番去換件
What should I do?
Medicom is bad, but Hot toy is even worser.
The QC is really unbelievable.
When should I collect it??
Wait longer???