Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
大家一於去換件胸甲la!要HT正視問題,唔好等HT不了了之就算.
大家一於去換件胸甲la!要HT正視問題,唔好等HT不了了之就算.
ringokww 發表於 8-2-2011 05:46 PM

同意 :74:
回復 63# ringokww

同意.....集體吧!!:66:
我冇買mk VI, 對上一隻係mk III ver BD
隻mk VI今日下午去攞...睇左3隻都唔滿意, 最後都係3盒揀1盒算!
返到屋企即刻開盒驗...
自己寫左張list 都有幾個items要換
1.戰損胸甲裝唔上
2.正常胸甲有油積.
3.後面隻WING合唔埋.
4.戰損大腿(左右)甲合唔埋.
5.左腳前後有手指模.
6.戰損左手裝唔上子彈配件, 超鬆.

另想問問戰損面甲可唔可以裝上LED 頭用?

QC 好明顯比 MK III ver BD 差!
真係搞到我唔想訂 mk V
隻mk VI今日下午去攞...睇左3隻都唔滿意, 最後都係3盒揀1盒算 ...
adriank 發表於 8-2-2011 06:01 PM

戰損面甲可以裝上LED 頭用,尾翼響mark iv已經合唔實(設計問題),其他問題有待買左mark vi ge大大解答
隻mk VI今日下午去攞...睇左3隻都唔滿意, 最後都係3盒揀1盒算 ...
adriank 發表於 8-2-2011 06:01 PM

師兄......... 我感受到您既無耐...........    睇左3隻都唔滿意, 最後都係3盒揀1盒算 ...
我果隻同損面甲裝唔到上LED 頭:53:
QC真係好差! 仲打算今晚影下隻 mk vi ~~~

戰損面甲可以裝上LED 頭用,尾翼響mark iv已經合唔實(設計問題),其他問題有待買左mark vi ge大大解答
O暈 發表於 8-2-2011 06:04 PM
我果隻同損面甲裝唔到上LED 頭
QC真係好差! 仲打算今晚影下隻 mk vi ~~~
adriank 發表於 8-2-2011 06:06 PM

我果隻裝到woo........... 可以互換.
可唔可以post張相睇下您既情況.............
O暈 發表於 8-2-2011 06:04 PM

另外, 尾翼問題在後期的mark iv 已有一點解決, 佢地加左d膠墊高左, 我今晚有時間的話, 影張相上黎.
唔好意思, 我入晒盒準備明天換件喇~
唔想再開盒喇:no:

我果隻裝到woo........... 可以互換.
可唔可以post張相睇下您既情況.............
good886 發表於 8-2-2011 06:08 PM
頭像被屏蔽
死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔 ...
shiine 發表於 8-2-2011 06:20 PM

好在遲訂....未有得拎姐:43:
死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔攞住...死都唔 ...
shiine 發表於 8-2-2011 06:20 PM

最怕係, 而家先去攞果d, 係d餸頭餸尾炒埋一碟.......................... sad頭 + sad胸 + sad手 + sad腳 + sad波地 + 全新靚盒. :75: