Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

markIV 同 markVI 一樣咁多QC 問題可吳可以改善吓呀!!:cool:
頭像被屏蔽
其實HT出嘅大貨質素一樣係問題多多,絕對唔比EB差,如果哩隻mark VI 係EB出,俾人插嘅程度肯定比而家勁百倍:45:
頭像被屏蔽
回復  GunLap

我都有同一樣想法,

但可能風雲事件EB比人恨了,成又風雲,敗又風雲,
WACOM 發表於 8-2-2011 11:32 AM

要怪就怪EB內部監控同運作出現問題,以致貨期遲大到,講貨期,HT的確比EB做得好,不過我唔明點解bill叔話佢地d模俾人扣起左,d模唔係EB俾$ d廠做ga 咩??:?
重未攞~ 好驚由元朗攞返去換.... 我都吾明己知有問題果d貨佢都要攞比人揀, 一定要出晒果 ...
longlong002 發表於 8-2-2011 11:14 AM

如果唔急玩, 未攞就唔好攞住, 返正呢批胸甲有問題, 希望下一批有改善.
我一月訂,希望3,4月攞果陣有改善:(
各位大大, 你們會否集團一起到HT換貨!:53:
頭像被屏蔽
各位大大, 你們會否集團一起到HT換貨!
toys1333 發表於 8-2-2011 04:53 PM

其實, 我都想佢地有新一批胸甲比人換............
其實, 我都想佢地有新一批胸甲比人換............
good886 發表於 8-2-2011 05:01 PM

重新做,可能會有明顯色差了,,,,真係要用blue T?.....:56:
重新做,可能會有明顯色差了,,,,真係要用blue T?.....
barrybaby 發表於 8-2-2011 05:07 PM

正常胸甲有問題都好d,(其實都唔好), 而家最衰係戰損果件有問題, 我諗大部份人都鍾意裝上戰損胸.............
回復 54# WACOM

Sorry....係集體........
頭像被屏蔽
正常胸甲有問題都好d,(其實都唔好), 而家最衰係戰損果件有問題, 我諗大部份人都鍾意裝上戰損胸........ ...
good886 發表於 8-2-2011 05:11 PM

同意,我本身有隻mark iv,如果display隻正常mark vi感覺上同mark iv重疊左,所以我會display  mark vi bd ver