Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 如果俾你再揀,你仲會唔會行12吋之路呢?

乜唔係“衰11”咩
講下笑咋,唔好嬲呀
Oldcat 發表於 5-2-2011 10:28

:34:11要入獄~衰12最多都係去賣沙田友
我食飯一定坐對住figure 櫃個個位, 一路望一路食!
maxy2k 發表於 5-2-2011 02:36

:55:咁宅!
頭像被屏蔽
有冇問題視乎財力吧, 再者, 唔玩12吋我都唔覺得D錢會真係儲得起
因為呢個係理財習慣問題, 你唔買一D你普通鍾意既12", 可能會買一D著兩次就唔著既衫
又或者係咁買D睇完一次就唔睇又什至得個擺字既 Blu-ray....etc.....
你反思有問題既話, 我覺得可能係你認為你用錢有問題大於12吋呢個對象既問題~
Uh......to quit 12" figure?

4 yrs with 50 pcs really not much...considering price were only ~$500 - $900 in 2007 to 2009.IMO.
我就覺得玩玩具無得甘計既~~
一係就一隻都唔好買~
既然買左就唔好後悔~~
最重要係宜家既自己想要d咩先?
玩玩具峂係要放鬆心情嘛~~玩到甘大壓力為咩呢~~~
(純粹個人意見~~)