Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 如果俾你再揀,你仲會唔會行12吋之路呢?

買車一部既價錢可以比我買到好多隻12", 抵好多!:34:
其實無話入唔入坑, 12吋其實只係一個人形figure的規範, 買了一隻12吋figure唔代表就一定要儲埋其它. 我鐘意ironman, hottoys個隻出得靚, 就買囉. 我鐘意奥巴馬, 就買隻玩吓. 咁唔代表我要買埋隻李小龍或史太龍. ]

强迫自己一隻12吋都唔買或唔理like唔like都買到成櫃滿哂先滿足的人都會好痛苦.
史泰龍出幾多攬幾多!!!!!!!!!!:blame:
後悔只是玩得太遲
andywu2005 發表於 4-2-2011 03:16 PM

我都覺得係。仲有,玩車D二手價跌到飛起。玩 12 吋賣番出去唔洗蝕,仲可能有賺添!:34:
史泰龍出幾多攬幾多!!!!!!!!!!
Rambo 發表於 4-2-2011 11:06 PM

師兄係龍哥迷眾所周知 , 我就冇咁癲 , 轟天猛將出幾多攬幾多算 , 唔望佢出好多 ,

我只係想要主角5隻
師兄係龍哥迷眾所周知 , 我就冇咁癲 , 轟天猛將出幾多攬幾多算 , 唔望佢出好多 ,

我只係想要主角5隻
歐比旺.肯諾比 發表於 4-2-2011 11:21 PM

Sorry, HT 出 3 隻 only

Statham, 李連杰, 龍哥 :D
買車一部既價錢可以比我買到好多隻12", 抵好多!
maxy2k 發表於 4-2-2011 09:50 PM

仲有唔洗租車位同入油:66:
其實無話入唔入坑, 12吋其實只係一個人形figure的規範, 買了一隻12吋figure唔代表就一定要儲埋其它. 我鐘意 ...
initialb 發表於 4-2-2011 10:03 PM

岩聽呀, 我都好認同, 就算個陣做會員, 我都係咁岩有齊自己鐘意個d 先買齊8隻.
ironman 我都鐘意, 但mark 3 同mark 3 battle damage 我自己覺得唔係太得, 我唔齊一套都無入埋, 不過之後既mark4 令我知道我無錯! haha 仲有biohazard 又係, 第一版chris  同 jill 又係唔太得(自己認為), 都係無入! 依家玩左12" 咁耐, 都無邊款係為買而買! 全部都係自己鐘意既電影同角色!
我不會後悔..我還會繼續買12...
雖然自己還是有不少不同方面經濟壓力
所以目前只打算買RIDER和JOJO
每天早上起來看到自己的公仔就會有種心靈上的愉悅感
我是真的很喜歡這些玩具:35:
每個人收玩具的目的不太一樣
為收而收也是收∼喜歡而收也是收
看板主想要甚麼摟
不過我可以確定我已經無法在玩小SIZE的玩具了:66:
我食飯一定坐對住figure 櫃個個位, 一路望一路食!
:67:一早都叫版主改名架啦!我覺得(男人衰12)依個名不知幾正!你睇~~樓主依加後悔當初行錯e條不歸路

:55:如果出得正就買真係去做午夜牛郎都唔掂!所以我只集中買特攝拉打
岩咪買囉, 不過自己覺得12吋都係太細隻, 唔夠震撼; 如果將來Hot Toys出1/4, 1/3可動我會后悔買12吋!
一早都叫版主改名架啦!我覺得(男人衰12)依個名不知幾正!你睇~~樓主依加後悔當初行錯e條不歸路
大舊金 發表於 5-2-2011 04:02 AM

乜唔係“衰11”咩:34:
講下笑咋,唔好嬲呀:77:
我食飯一定坐對住figure 櫃個個位, 一路望一路食!
maxy2k 發表於 5-2-2011 02:36 AM

我都係甘樣食飯