Toysdaily 玩具日報

查看: 5562|回復: 25

[分享討論] 其實大大們display figure 嗰時會唔會分廠呀, 系列呀咁樣呢

其實大大們display figure 嗰時會唔會分enterbay 一層, hottoys一層, 卡通系列一層, 電影系列又一層咁樣呢? 可以分享下大家d收藏靚相嗎1000thx:handshake:
頭像被屏蔽
要, 起碼同一廠同一系列, 比例上一致D, 觀感好D.,...
咁會係一字長蛇陣用企架罸企定唔用架擺post呀
事關位置有限=='
初初時一定會:36:
之後冇位就......:56:
先分牌子, 再同一套戲分先, 再分同一種類既造型
可以post d相分享下嗎?
小弟就裝修想整個display柜
想參考下師們既靚靚display柜
請問可以post下d相做參考嗎? 10000thx:he:
初初時一定會
之後冇位就......
harowai 發表於 3-2-2011 02:13 AM

10 marks.  If u have got a new cabinet.  100% will!  But afterwards... :(
可以post d相分享下嗎?
小弟就裝修想整個display柜
想參考下師們既靚靚display柜
請問可以post下d相做參 ...
terence4788 發表於 3-2-2011 12:17 PM

<script src='http://img109.imageshack.us/shareable/?i=imgp2915h.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

<script src='http://img214.imageshack.us/shareable/?i=imgp2888w.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

新櫃,給大大參考一下:77:
頭像被屏蔽
諗住趁裝修design下做個柜放返d12吋figure出&#22175;display:$
所以想幾參考下咁&#21867;.....始&#32456;位置有限又唔想樓梯&#32423;咁display:help:
頭像被屏蔽
基本上只分電影系列....
分系列...
諗住做個大櫃(其實係道牆)
間開個廳同玄關&#32422;50吋長高對天花做兩面前後都可以display到