Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: terence4788

[分享討論] 其實大大們display figure 嗰時會唔會分廠呀, 系列呀咁樣呢

其實最喜歡Heores片,所以... ...其它的,都玩完會賣返出去,或忍手!
回復 16# toysbear 大大唔怕封塵咩?
我就係諗緊點整道門先唔入塵:(
會封塵嫁,但好在不是太大,
而我平時都會玩下,掃下,不過我都有打算買D硬膠片圍住他們!
頭像被屏蔽
冇門櫃硬上亞架力膠片...(影得唔好, 勿見怪):x
有加防塵綿...

冇加防塵綿...
回復 20# 炒飯俠 好壯觀好靚呀
除咗趟門有無其他選擇呢?又唔想整左右開既門,始终好似中間斬開一半咁....咁有無d好既suggestion呢? 釘橋呀
回復  炒飯俠 好壯觀好靚呀
除咗趟門有無其他選擇呢?又唔想整左右開既門,始终好似中間斬開一半 ...
terence4788 發表於 4-2-2011 12:31 PM

回復  terence4788
可唔可以畫張圖睇下?
Artoo 發表於 4-2-2011 11:14 AM
回復 22# 炒飯俠 諗緊用咩software畫呀大大畀多dd時間我ok ^^
頭像被屏蔽
其實最喜歡Heores片,所以... ...其它的,都玩完會賣返出去,或忍手!
toysbear 發表於 4-2-2011 02:44 AM

mark2用咗咩頭??
影多兩張吖~~~
回復 25# 不是超人

用ironman第一集的黑人,佢對Mark2講過,"next time, baby"